Évadnyitó délután: Bográcsozás + @Csaknekedkislány duo akusztikus koncert
Esti program: @Platon Karataev duo akusztikus koncert

A @Csaknekedkislány dalok különleges, páros felállásban csendülnek fel az ős-Csaknekedkislány tagjainak előadásában. A tánczene helyett most a sanzonoké a főszerep: buli helyett nagy vallomások és igazán személyes hangulatú délutáni zenélés Csepella Olivérrel és Konsiczky Dáviddal. 

A @Platon Karataev harmadik nagylemeze, a Partért kiáltó idén januárban jelent meg, amelynek dalaiban a zenekar tovább merül, és a létezés magját igyekszik körbejárni: módosult tudatállapotokban bolyonganak, találkoznak a határtalannal, valamint szembenéznek önmagukkal és az elmúlással is. A dalok ezúttal duó felállásban - Balla Gergely, Czakó és Kuraly Sebestyén előadásában - csendülnek fel, az új  album számai mellett korábbi szerzemények is elhangzanak majd, de a  készülő negyedik lemezbe is bepillantást nyerhetünk.

A Balaton északi partjának szívében, egy működő vízimalom kertjében, a koncertek mellett bográccsal (vega, húsos) és a Jásdi Pincészet mennyei boraival várunk benneteket a Pont Csopak szezonnyitó hétvégéjére.

Kapunyitás: 17:00
10% kedvezmény, ha a pénteki és szombati napon is velünk tartasz! A  május 28-ai (szombati) programot itt találod: https://tixa.hu/Pontcsopak_nyitohetvege_0528
*A helyszínen szükséges felmutatni az igazolványt.

A Pont Csopak összes hétvégéjének eseménye: www.facebook.com/events/1424835777948507/1424842947947790