POSTPONED! Original date: 05/11/2021

A koncert most elmarad, viszont jövő áprilisban pótoljuk.  A jegyek az új időpontra érvényesek, vagy 11.20-ig a  vásárlás helyén visszaválthatóak!

A koncert új dátuma:  2022. 04. 02.

Kapunyitás: 21:00

Koncertkezdés: 22:00 

 

Jegyár:

- elővétel: 3000 Ft

- a koncert napján: 3500 Ft

Jegyek kaphatók elővételben a TIXA rendszerében és a koncert napján a helyszínen.

 

A koncert - a hatályos jogszabályban foglaltak szerint - kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal (vagy a védettséget igazoló telefonos applikációval) látogatható.

***

Péterfy Bori énekesnő-színésznő pályafutása a kilencvenes évek elején kezdődött Budapesten, ahol a virágkorát élő alternatív színházi közeg aktív szereplője, később pedig a Nemzeti Színház tagja volt. Zenei karrierje a Tövisházi Ambrus zeneszerző-zenekarvezető által kitalált Péterfy Bori & Love Band-el indult el, 2007-ben, a Hajolj bele a hajamba című dallal, amely egyszerre országos ismertséget szerzett Borinak és a zenekarnak. Sanzonokból, alternatív rockból, és színes, pszichedelikus popból összeszőtt első albumuk felhelyezte a magyar zene térképére a Love Band-et, amely – Bori terhessége miatti rövid szünetet kivéve – folyamatosan turnézik.

 

Tízéves jubileumi Bori X című albumuk formabontó módon egy ingyenesen letölthető telefonos játék-app formájában jelent meg. Legutolsó, 2020 nyarán megjelent Szikra című lemezük pedig a pandémia első hullámának élményeit és az abból való kiszabadulást dolgozza fel. A működésének eddigi tizenegy éve alatt összesen hét stúdióalbumot megjelentető zenekar rendszeresen járja az országot. Klubokban, ülős színháztermekben és fesztiválokon egyaránt vidám, energizáló koncertekre számíthatunk tőlük.

 

Instagram: http://instagram.com/peterfybori
Facebook: http://fb.com/peterfybori
Weboldal: http://peterfybori.hu

Az esemény megvalósulását az NKA Hangfoglaló Program támogatja.

FIGYELMEZTETÉS!
A Kormány 314/2021. (VI. 8.) Korm. rendelete alapján a zenés, táncos rendezvények helyszínén kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat.
A védettségi igazolványt a beléptetéskor személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) együtt kell bemutatni.
Ez a szabályozás a visszavonásig van érvényben.