Őszinteség a párkapcsolatokban

Időpont: Az előadás 2021. november 14. éjfélig elérhető, és korlátlanul megtekinthető.

Helyszín: Webes közvetítés (az előadás linkjét a jegyvásárláskor kapott e-mailben találod az egyedi jelszavaddal)

Élvezd otthonod kényelméből a Be Smart Klub előadásait! Miért maradnál le izgalmas pszichológiai előadásunkról, ha most weben keresztül közvetítjük Neked; és november 14-ig visszanézheted családtagjaiddal, barátaiddal. Bárhol, bármilyen eszközről.

Előadónk, Mogyorósi Rebeka pszichológus előadásában többek között az alábbi kérdésekre keressük a válaszokat:

●     Mit jelent őszintének lenni a párkapcsolatokban?

●     Milyen tévhiteink lehetnek a párkapcsolati őszinteséget és kommunikációt illetően?

●     Hogyan érdemes (és hogyan nem érdemes) kommunikálnunk egymással?

●     Mik egy kielégítően működő, érett párkapcsolat jellemzői?

●     Hogyan hat az őszinteség, az elhallgatás, és a hazugság a párkapcsolatokra?

 

„A jó párkapcsolat alapja a bizalom és az őszinteség.” - Sokszor halljuk ezt a már-már közhelynek minősülő megállapítást és általános kapcsolati vélekedést. Azonban, ha közelebbről is megvizsgáljuk ezt, és feltesszük magunknak a kérdést: “tulajdonképpen mit is jelent ez számomra?” vagy, hogy “hogyan is van ez az én életemben, kapcsolatomban?”, válaszként sokszor csak széttárjuk a kezünket, vakon egyetértünk, esetleg tagadjuk anélkül, hogy az valóban saját meggyőződésünkről szólna.

Sokszor hangzik el párkapcsolati konzultációkon is: “Természetes, hogy mindent tudni akarok/tudnom kell a páromról.” vagy, hogy “Köztünk nincsenek titkok, mindent tudunk egymásról.”, esetleg “Én csak őszinte voltam, elmondtam a véleményemet, ha ezen megsértődsz, az a te hibád.”. Biztos, hogy jó irányba vezet, ha mindent tudni vélünk, vagy tudni akarunk a másikról? És az, ha én “csak őszintén”, kendőzetlenül megfogalmazok minden nehézséget a másik felé? Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekről is szót ejtünk az előadáson.

Gondolkodni hívunk benneteket ennek az alapgondolatnak a nyomán, a párkapcsolati őszinteséghez kapcsolódó tényekről és tévhitekről. Vizsgáljuk meg együtt, miről is szól ez pontosan, hogyan kommunikálható, és hogyan kezelhető jól az a bizonyos őszinteség?

Előadás megtekintésének menete:
1.    Vásárold meg a jegyed!
2.    Kattints a visszaigazoló e-mailben kapott egyedi linkre! Nézd akár laptopról, mobiltelefonról, vagy tabletről az előadásunkat.
3.    Írd be a visszaigazoló e-mailben kapott egyedi jelszavadat!
4.    Élvezd a Be Smart Klub előadást otthonod kényelméből!
5.    Nézd vissza az előadást korlátlanul november 14. éjfélig, bárhol, bármikor!

Be Smart Klub és kitárul a világ!