Kedves Jegyvásárlónk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy A Nyughatatlan 10 éves születésnapi koncertje @ Muzikum esemény későbbi időpontban és a Metro Clubban kerül megrendezésre.

Az új időpont és helyszín:
2020.10.09.
Metro Club

Mivel a koncert pótlása nem a Muzikumban lesz, ezért az eddig megvásárolt jegyeket érvénytelenítjük és visszatérítjük. A jegyvásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – legkésőbb 30 banki napon belül utalja vissza az ellenértéket.

Az alábbi linken elérhetőek már a jegyek az új helyszínre és időpontra: https://tixa.hu/A_Nyughatatlan_10_Budapesten


Megértésedet köszönjük!
 

 


2020. március 11. délután rendkívüli jogrendet hirdetett ki a kormány a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozására.

Az egészségügyi kockázat miatt a 100 főnél nagyobb beltéri rendezvények megtartását el kell halasztani, így a Muzikum Klub vezetőségének március 19-i döntése alapján az április végéig meghirdetett koncertjei a határozat visszavonásáig elmaradnak.

Az elmaradt eseményeket terveink szerint az ősz folyamán új időpontban rendezzük meg, melyekről a honlapunkon és a Facebook eseményekben tájékoztatjuk a közönséget.

A helyszínen megvásárolt koncertjegyek a vásárlás helyén visszaválthatók. Az online jegyek visszaváltási módjáról a Tixa ügyfélszolgálata küld majd minden érintett vásárlónak értesítést.

Egyúttal nagyon megköszönnénk, ha az elmaradt koncertjeinkre megváltott jegyeiket nem váltanák vissza. Hihetetlen nagy segítséget jelentene ez nekünk! #neváltsvisszajegyet, #maradjszépenotthon

Kérjük a megértésüket!

A Muzikum Klub vezetősége
2020. március 20.