Ezúttal új helyszínen, a Dürer Kertben várunk minden kicsit és nagyot, hogy mulassunk egy nagyot!

PROGRAM:

 • 10.00 Gryllus Vilmos-koncert

 • 10.30 Te tudsz egész nap játszani? Bemutatkozik Jesztl József–Lencse Máté: Jól játszani – 7 táblás játék című könyve, amivel könnyen együtt játszhat kicsi és nagy órákon át. 

 • 10.40 De ki az az Alfa bácsi?! Bemutatkozik Marék Veronika–Baranyai (b) András: Alfa bácsi című mesekönyve, melyből Gyabronka József színész mesél a gyerekeknek.    

 • 11.15 Segíts az orrszarvúnak barátokat találni! – Bemutatkozik Majoros Nóra–Paulovkin Boglárka: Az orrszarvú és a madarak c. mesekönyve

 • 11.30 MINIszínház VAGÁNYbaglyoknak Bemutatkozik Bán Zsófia–Nagy Norbert: Vagánybagoly és a harmadik Á, avagy mindenki lehet más című könyve egy igazi Vagánybagoly – miniszínházzal. A történetet Kókai Tünde, az Örkény Színház színésznője és két fiatal segítője, Bernáth Szilvia és Szonja eleveníti meg.

 • 12.00 Játssz egy nagyot a kedvenc meseíróiddal! Bemutatkozik a 3-5-8 perces mesék utazáshoz és kalandozáshoz című meseantológia – a legjobb magyar szerzőktől! Lesz közös játék és előadás a szerzőkkel Marék Veronikától kezdve Berg Judit - írón keresztül Dániel András - író, illusztrátorig.

 • 12:30 Pagony Vándortoll díjátadás A díjat idén a tavalyi nyertes, Kertész Erzsi - író adja át. De vajon kinek?

 • 12:45 Játszóterezz Maszattal! Próbáld ki a Maszat játszóteret Mórocz Adrienn-nel, és elevenítsd meg Berg Judit– Irisz Agócs Illustration: Maszat a repülőn című könyvét!

 • 13.00 Bemutatjuk tündérkeresztanyát - Varázslatos előadás Kiss Judit Ágnes– Sarolta Szulyovszky: A tündérkeresztanya című könyvéből, melyet Mórocz Adrienn, a Thália Színház színésznője elevenít meg.

 • 13.30 Interaktív felolvasószínház időtlen mesékből - Bemutatkozik Paulik Mónika és Buzay István Saci és Samu – Időtlen nyár című mesekönyve Kókai Tündével.

 • 14.00 Cirkusz a kuflikkal!!! Ismerd meg a Kokopelli Jazz Matinét és a Kuflik és a pofavágóverseny című könyvet – a porondon Dániel Andrással 

Egész nap meglepetésekkel várunk: 

Látogass el a Tintaló Társulás minicirkuszába! 
Az aprócska porondon fából faragott elefánt, bohócok, légtornász, egyensúlyozó-művész ejti ámulatba a nagyérdeműt! Csodáljátok meg a Tintaló Társulás minicirkuszát!
Kézműveskedj egész nap!
Friss mesekönyveinket nemcsak olvasásra, hanem alkotsra is inspirálnak. A Nagyon zöld könyv támogatásával lesz recycling-zacskókészítés, a 3-5-8 perces mesékből barkácsolj tigrises kirakót saját készítésű dobozkában, fess kavicsot Vagánybagollyal, készíts Maszatos frizbit, próbáld ki a Sári és Bercis tenyérrajzolást és várunk egy óriás Elmer színezésre is!
Vonatozz és próbáld ki az összes régi és új favonatot a Brióval! 
Társasozz, próbáld ki a régi és új Pagony játékokat! 
Egyél, igyál és FAGYIZZ egész nap!
Vásárolj kedvezményesen Pagony-könyveket és játékokat!
Dedikáltass a kedvenc szerzőiddel!

 

Facebook esemény