According to the Act XIII of 2022 on the "Itemized Tax on Small Businesses" (KATA) introduced on 18 July 2022, we can only issue invoices for this event to individuals.

Nunki Bay Starship koncert a Turbinában, október 12-én tarts velünk!

A Nunki Bay Starship legénysége ismerős lehet a nagyközönségnek népszerű, hazai zenekarokból. Ebben a projektben egyesítik zenei tehetségüket és inspirációjukat, létrehozva ezzel saját, különleges univerzumukat. Stílusukat “audiovisual wormhole”, avagy audiovizuális féregjáratként határozzák meg - zenéjük a pop, a neosoul, a jazz elemeivel operál, pszichedelikus és r&b ízekkel fűszerezve.


Bemutatkozó anyagukat, a Magnetic Resonance Imagination-t 2018-ban adták ki, melyet egy évvel később az első nagylemez, a Sigma Sagittarii követett. Lehetőségük volt nagy budapesti klubokban játszani (Akvárium Klub, Magyar Zene Háza, Trafó, Instant) országszerte turnézni és többek közt olyan fesztiválokon fellépni, mint a Művészetek Völgye, a SZIN, a Campus, a Fezen vagy a Paloznaki Jazzpiknik.


2021-ben, egy tagcserét követően, új anyagot jelentettek meg From a Proper Distance címmel. Ez a lemez új, letisztultabb zenei irányt mutat, és olyan problémákat, ideológiákat vesz górcső alá, melyeket szeretünk a szőnyeg alá söpörni a mindennapi életünkben. Idén két single megjelenésük volt, a Summer Camp Memories egy izgalmas AI videó keretében jelent meg, az ADHD-ról szóló Unscramble-höz Mártondani (Ricsárdgír) forgatott szürreálisan agymenős klipet.