Mi a közös egy túsztárgyalóban, egy értékesítőben, egy beszerzőben, egy vezetőben és egy családanyában? Ahhoz, hogy elérjék céljukat, sok esetben ki kell alakítaniuk a bizalmi légkört, nem könnyű feladat manapság!

A minikonferenci előadói és a kerekasztal társasága:

Végh József - túsztárgyaló, Tollas Attila - nagyvállalati tárgyalási szakértő,
Bócsi Andrea - Facilitator, Sales Education & Enablement, Czikkely Tibor - NLP tréner,
Fekete István - Interim Menedzser, Csuri Ferenc - a JVSZ KKV Bizottság elnöke

Az előadók bemutatása és a minikonferencia teljes programja itt olvasható

Minden nap tárgyalunk, eltérő sikerrel. Megvizsgálta már, hogy amikor tárgyal, mennyire tudott bizalmat ébreszteni? A vezetők és az értékesítők körében, de a családokban is az egyik leggyakoribb hiba, hogy nem valósak a kapcsolataik, nem figyelnek igazán egymásra.

A 2018. novemberi minikonferenciára a Joint Venture Szövettség KKV Bizottságával közösen olyan profi szakembereket invitáltunk meg előadónak, akik a bizalom és a tárgyalás témakörében is specialisták.

Fő kérdésünk a napra: Hogyan használják a különböző kommunikációs modelleket a szakmai specialisták, akár a legnehezebb tárgyalási helyzetekben is?

A minikonferencia témaköre: Az egymásra figyelés legmélyebb és profi használatát fogjuk ízekre szedni és körbejárni szakembereink segítségével. Mindannyian elkötelezett szakemberek, kérdezzük őket bizalommal!

Kiknek ajánljuk a minikonferenciát? Mindenkinek, aki rájött, hogy szüksége van a bizalomépítésre, és kíváncsi arra, hogy mások hol buknak el.

A minikonferencia 18 órakor kezdődik.

Felhívjuk a kedves résztvevők figyelmét, hogy az előadás során kép- és hangfelvételek készülhetnek. A rendezvényre nincs külön regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A MEMO további programjai itt találhatóak. www.memobudapest.hu