2018. március 17-én, szombaton 10.30 órai kezdettel: Mesebuborék - mesés, buborékos élménymatiné
10.30 órakor: Óz a nagy varázsló - zenés mesejáték
11.45 órakor: Buborékeső! Kapd el, fogd meg, pukkaszd ki a nagy és hatalmas szappanbuborékokat!

10.30: Óz a nagy varázsló - zenés mesejáték gyerekeknek:
Mindig a sárga úton! Ki ne ismerné a szállóigévé vált mondatot a meséből, ami minden gyereket egy varázslatos birodalomba repít, ahol különleges lényekkel találkozhatunk, bámulatos helyszíneket járhatunk be, hogy végül nagy tanulságokkal térjünk haza.
A régi klasszikus mese színpadi változatát a Pódium Színház előadásában mutatjuk be.
Az előadás időtartama 55-60 perc, szünet nélkül. 4-10 éves korig ajánljuk.

Dorkát egy forgószél véletlenül Óz birodalmába repíti Toto kutyájával együtt. A Sárgaköves úton Dorothy elindul Smaragdvárosba, hogy találkozzon Ózzal, a nagy varázslóval, és megkérje őt, hogy repítse haza Kansas-be. Útközben találkozik a Madárijesztővel, aki arra vágyik, hogy észt kaphasson, a Bádogemberrel, aki szív után vágyakozik, és a gyáva Oroszlánnal, aki bátorságot szeretne. Így már öten mennek együtt Smaragdvárosba, Óz, a nagy varázsló birodalmába. A mese fordulatos, de végül a jó Északi Boszorkány segítségével mindenki megkapja, amire vágyott, Dorka pedig végre hazajut Totóval…

A Pódium Színház nagyrészt a budapesti Madách Színház művészeiből és tagjaiból Pódium Társulat néven alakult. Hitvallásuk, hogy manapság az embereknek szüksége van – a mindennapok gondjai közepette – kikapcsolódásra, felhőtlen szórakozásra. Céljuk olyan színvonalas előadások létrehozása, amelyeken a néző átadja magát a felhőtlen szórakozásnak és részese lehet egy olyan eseménynek, amelyre sokáig szívesen emlékezik vissza.

Szereplők:
Dorka - Cseh Adrienn
Totó, Óz - Szabó Arnold
Északi Boszorkány, Nyugati Boszorkány - Bednai Natália
Madrijesztő, Mumpic I. - Ternai Krisztina
Bádogember, Mumpic II., Henrik bácsi - Gieler Csaba
Oroszlán, Mumpic III. - Pallós Tibor

A zenés mesejáték után 11.45 órakor: Buborékeső!
Fogd meg, kapd el, pukkaszd ki a szappanbuborékokat!

Jegyár: elővételben 2 éves kortól 1100 Ft
Jegyár: a program napján 2000 Ft

Helyszín: Kelenföld Montázs Központ
(egykori Olimpia mozi). Cím: 1119 Budapest, Etele út 55.

A Kelenföld Montázs Központ (egykori Olimpia mozi) Budapest egyik könnyen megközelíthető és forgalmas csomópontjában helyezkedik el, a Kelenföld városközpontban. Megállnak itt a 7, 7E, 103-as, 114-es, 173, 173E, 213, és 214-es buszok és a 4-es metró is (Bikás park).