KuplungSoundsGood! WhatTheFestival? Október 19-22.

A Kuplung a hely, ami behozza a rock and rollt a Bulinegyedbe. Ahol biztos lehetsz benne, hogy jó zene lesz este. Minden produkció energikus, izgalmas és élő. Ahol a a fellépők eredetisége nyers erőt áraszt. És ahol októberben négy napon keresztül mindezt sűrítményben kapod meg, a végén pedig minden egy hatalmas szülinapi buliban csúcsosodik ki!

A CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivállal közös program.

A Belau elvágyódósan romantikus modern popzene, ami különböző elektronikus műfajokból táplálkozik. A banda két évvel ezelőtt alakult és már idén tavasszal kiérdemelte a Fonogram-díjat! Zenéjük a sundowntempo stílusú: a lemenő nap sugarai hozta hangulatot idézi meg, hogy újra és újra elárassza a szíveket elegánsan nyárias dallamokkal és keserűen édes érzésekkel. A dalok kvartettben, Szécsi Böbe varázslatos vokáljával kelnek életre!

A Mary Popkids discopop a jövőből: az indie-pop vonulat egyik legigényesebb zenét játszó és legreménytelibb magyar képviselője. Van itt minden: funky, blues, soul, elektro, és persze minden egyirányba, a jövőbe mutat. Ja, és talán nem véletlen, hogy 2017 tavaszán az ő dalukat választották az idei Sziget Fesztivál himnuszának. A Kuplungban ritkán hallott dalokkal és vendégzenészekkel örvendeztetik majd meg a közönséget.