2020/21-es Lead Zepp „őszi szemeszter” első koncertje olyan tételekből áll össze, amelyek összetettebb, hosszabb lélegzetűek, mint a megszokott Zeppelin-dalok. Néhány dal a repertoárból: DAZED & CONFUSED, HOW MANY MORE TIMES, NO QUARTER, THE SONG REMAINS THE SAME. Természetesen attól nem kell tartani, hogy kimaradna a STAIRWAY TO HEAVEN vagy a ROCK&ROLL! Erre garanciát vállal a zenekar mind négy tagja: Körmendi Roli, Sipeki Zoli „Pipi”, Vörös Gábor „Vöri” és Gerdesits Ferenc „Faszi”.

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Kedves Közönség!

Ezúton értesítünk Benneteket, hogy a Kormány 431/2020 (IX.18.) Korm. rendelete alapján a koncertjeink ideje alatt a koncertteremben kötelező a maszk használata (a száj és az orr kötelező eltakarása).

Továbbá ugyanez a rendelet előírja a szórakozóhelyek nyitva tartásának szabályozását (23.00 órakor zárnunk kell), pontosan ezen okból kifolyólag a koncert kezdésének időpontját 20.30 helyett 20.00 órára hozzuk előbbre!

Kérjük megértéseteket és együttműködésüket, köszönjük!

Muzikum Klub