November 12-én, szombaton este a Villa Szilvia egy Little Latin Bar”-ra lényegül át.  Ugyanis ez az impozáns épület, a Márton napi mulatságokhoz kapcsolódóan először ad otthont egy dinamikus őszi koncert-tancestnek, ahol végre az élőzene és a tánc lesznek a főszereplők. 
A szerelem, a tánc, a muzsika a létezés legszebb ajándékai.
Az életszeretet önfeledtsége számtalan módon áramlik bennünk.
Idézzük meg e páratlan felszabadultságot a latin zene erejével, melynek szinte minden árnyalatából ízelítőt kapunk majd a “Little Latin Bar” koncert és táncmulatság estéjen a Laura Riz Quintet előadásában.
Testnek és léleknek kívánatos dallamok, simogató, de jellemzően táncra ösztönző ritmusok, költői dalszövegek hozzák elő a “dzsipszit” a jelenlévőkből.
Együtt hódolunk a muzsika szent szenvedélyének és hagyjuk, hogy a latin melodiak gyöngyszemei  gáttalan magasságokba emeljenek, egyuttal lepattintsák a lakatot a szivunkről.
A muzsika mellett különleges falatok és italkóstolók is várnak a fieszta vendégeire.
Az előzenét a Laura Riz Quintet kepviseli.
Számukra ez már hagyomany, hiszen a “Little Latin Bar” programjuk sikeresen megjarta Budapest es Monaco mellett a Cote D'Azur, és a tengerjáró luxushajók számos állomasát.
Elmondásuk szerint ez az egyik legkedvesebb zenei műsoruk.
Természetesen meglepetések is várhatók az est folyamán,  melyek meg inkább elvezetik majd a vendégeket a belső szabadság, gondtalanság örömteli állapotába.

Az előadás szűk körű, ezért a jegyek korlátozott számban elérhetők.
2022. november 05-ig 12.000 Ft-os 'Early Bird' áron tudtok jegyet vásárolni.
Ezt követően 15.000 Ft/jegy.

Jegyet vásárolni személyesen a Villa Szilviában működő Keresztes Szilvia Enterieur bemutatóteremben tudtok, vagy itt a tixa.hu oldalon.