Kilépés a vállalkozói mókuskerékből

Időpont: 2019. Május 28. Kedd, 18.30
Helyszín: H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ
Cím: 1085 Budapest, Horánszky u.13.

A legtöbb magyar vállalkozó számára szinte magától értetődő, hogy az embernek szét kell hajtania magát, hogy mindig mindenen rajta kell tartania a szemét, hogy a 2 hetes szabadság alatt is folyton dolgozni kell, hogy mindent ő tud a legjobban megcsinálni, és így tovább. Ez azt eredményezi, hogy a vállalkozók túlhajszoltak, nincs elég szabadidejük, és általában még csak nem is visznek haza olyan sok pénzt cserébe.

Egy ideig még bízunk benne, hogy a helyzet majd javulni fog: „Majd jövőre jobb lesz”. Aztán szépen lassan beletörődünk, hogy igazából állandósult a helyzet, és ugyanolyan mókuskerékben éljük mindennapjainkat, mint alkalmazottként tettük. Azzal nyugtatjuk magunkat, hogy ez normális, hisz mindenki más is ezt csinálja… Csakhogy, ez nem feltétlenül igaz!

Létezik egy másféle vállalkozói élet is. Ahol a vállalkozó nem egy bármennyire terhelhető, mindent elvállaló alkalmazott a saját vállalkozásában, hanem egy olyan vezető, aki építi a saját vállalkozását, építi a rendszert, vezeti a munkatársait, és közben marad elég szabadideje saját magára és a családjára is.

Nem kell feltétlenül rosszul éreznünk magunkat a saját vállalkozásunkban. Előadásunkból kiderül, hogyan lehet kiutat találni a vállalkozói mókuskerékből, jól érezni magunkat a saját cégünkben és jól élni.

Előadónk, Gál Kristóf vállalkozó (https://www.klikkmarketing.hu/), vállalkozófejlesztő pontosan azt az életet élte, amit az első verzióban fogalmaztunk meg („mókuskerék”), de sikerült 2-3 év alatt teljesen megváltoztatnia a vállalkozását, a vállalkozói életét és ma már heti 2-3 nap „munkával” vezeti a jelenleg 10 fős, évi nettó 150 milliós forgalmú online marketing szakértő vállalkozását. Van mit tanulnunk Tőle!

Kristóf előadásában az alábbi kérdésekre kaphatunk válaszokat:

-       Mennyi idő és mennyi pénz szükséges ahhoz, hogy egy túlhajszolt, mókuskerékben futó vállalkozó át tudja alakítani vállalkozását egy valódi vállalkozássá, ahol ő már nem csak egy alkalmazott a saját cégében, hanem a vállalkozását építő vezető?

-       Mi a valódi oka annak, hogy a legtöbb vállalkozó nem él jól, ehelyett mókuskerékben fut akár egész életében?

-       Mi az a legtöbbek által használt „megoldás”, ami nemhogy nem segít a helyzeten, de tovább rontja azt?

-       Mik azok a döntések, amiket meg kell hoznia minden olyan vállalkozónak, aki ki akar lépni abból a bizonyos mókuskerékből?

-       Mi az az egyetlen dolog, ami nélkül semmilyen trükkel, semmilyen módszerrel, semmilyen „bevált megoldással” nem lehet változtatni egy túlhajszolt vállalkozó életén?

-       Mi a vállalkozók négy nagy szabadsága, ami közül kettőről mindenki azt hiszi, hogy igazából rá is vonatkozik, de valójában 100 vállalkozóból 95 a közelében sincs annak, hogy rá is igaz legyen?

 

Belépő: 1990 Ft
Helyszíni belépő (a szabad jegyek függvényében): 2500 Ft 

A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik! A rendezvényen videó- és fényképfelvétel készülhet.

Elkötelezettek vagyunk környezetünk védelméért, ezért a jegyeket nem szükséges kinyomtatni, elég telefonon bemutatni őket.

Be Smart Klub és kitárul a világ!