1968 Mikulásától 1971 őszéig zenélt a KEX együttes (Baksa Soós János, Doleviczényi Miklós, Imre Attila, Bianki Iván és Kisfaludy András). Első fellépésük az Iparterv nagy termében volt, ami nevezetes hely, hiszen éppen ebben az időben indult el a magyar avantgard művészet minden jelentős ága. Az „ipartervesek” ma már mind elismert művészek, Pauer Gyula szobrász mondta, a „mi zenekarunk a KEX volt”. Az avantgard együttesnek egy kislemeze jelent meg, amin az ELSZÁLLT EGY HAJÓ A SZÉLBEN és a CSALÁD című dalokat hallhattuk. Később a zenekar tagja volt Somló Tamás és Závodi Janó. Baksa Soós disszidálása után Tóth János Rudolf énekelt és gitározott.

2015-ben összegyűjtöttük az együttes számait, Tóth János meghangszerelte, átírta a dalokat, így 16 szám kerülhetett fel a KEX Remake első CD-jére. Igen, a 70-es évek elején a KEX megtűrt zenekar volt. Több mint 40 évet kellett várni ahhoz, hogy megjelenjen az együttes első lemeze.

// A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

Jegyek 2020. AUGUSZTUS 12-TŐL kaphatók!

Az esemény a Muzikum Klub koncerttermében a jelenleg kiírt járványügyi előírásoknak megfelelően valósul meg.