JÁTSZÓHÁZ PROJEKT
először Óbudán
a Vasmacska KávéZoo-ban

Március 21-én, csütörtökön este 6-tól társasjátékok szerelmeseit várjuk a Vasmacskába, párban, csapatban vagy akár egyedül. Lehet új barátokra szert tenni, régiekkel találkozni. Lesz rengeteg játék, amit kipróbálhattok, vagy egy korábbi kedvencet is elővehettek. A szabályok böngészésével nem kell majd órákat töltenetek, nem gond, ha elakadtok, mert a játékmester folyamatosan segíteni fogja a asztaltársaságokat.

"A Játszóházban összegyűlünk egy-egy hétköznap este, és társasjátékozunk. Sok jófej ember, sok jó játék, jó hangulat, világbéke miegymás. Itt hiába keresed a Ki nevet a végén?-t vagy a Monopolyt. Mi jobban preferáljuk az újhullámos, kreatív, izgalmas játékokat, amiket egyelőre még kevesen ismernek, bár úgy tűnik, ez nem sokáig marad így:

A Játszóház egészen biztos, hogy megszámlálhatatlan Dixit-, Pandemic-, Nyolc perces birodalom-, Imagine- és Mars Terraformálása-függőt termelt ki az utóbbi időkben. Nem hallottál még egyikről sem? Semmi pánik, először mind így voltunk ezzel, játékmesterünk örömmel segít majd."


A játékok szakértőiről itt olvashattok részletesebben:
http://budapest.imami.hu/helyi-hirek/jatszohaz-projekt-tarsasjatek-legalis-tudatmodosito

Ha nem hiszed, nézd meg magad: https://www.facebook.com/jatszohazprojekt/photos_stream