Jackie Orszáczky emlékkoncert feat. Tóth Vera, Vasicsek János @ Muzikum

2017. október 7.

Muzikum Klub & Bisztró

Magyarország
1088
Budapest
Múzeum utca 7.

Kapunyitás: 19:00

Jelenleg nem kapható jegy a rendezvényreA tavalyi nagy sikerű emlékkoncert után idén is megrendezésre kerül a Jackie Orszáczky emlékest természetesen a régi jó barát és zenésztárs, TÁTRAI TIBOR hathatós közreműködésével. A műsorban elhangzik majd a szerzőpáros által jegyzett 2001-ben megjelent DESERTED DOWNTOWN című album jó néhány szerzeménye, két Tátrai–Vasicsek dal az AkiMer együttes debütáló lemezéről és nem utolsó sorban a műsor részét képezik még Syrius-, és Orszáczky kompozíciók is. TÓTH VERA, illetve VASICSEK „ÖCSI” JÁNOS idézi meg Jackie és felesége, TINA HARROD hangját. A minőségről a hazai jazz- és blueszene legkiválóbb zenészei gondoskodnak.

--

HIVATALOS KÖZLEMÉNY A JACKIE ORSZÁCZKY EMLÉKKONCERT KAPCSÁN 
(2017. október 7., Muzikum) 

Kedves Közönség!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Tátrai Tibor – nem várt betegsége miatt – sajnos nem tud fellépni az október 7-i Jackie Orszáczky emlékkoncerten. Mielőbbi gyógyulást és felépülést kívánunk neki és reméljük, hamarosan láthatjuk őt újra a színpadon zenélni!

A fentebb leírtaktól függetlenül az emlékkoncert nem marad el, és a közreműködő zenészek – Tóth Vera és Vasicsek János énekesek vezetésével – mindent megtesznek azért, hogy maradandó élményt szerezzenek a közönségnek és méltó módon emlékezzenek meg Orszáczky „Jackie” Miklósról. 

Várjuk Önöket szeretettel a koncerten!

Gyakori kérdések // Általános Szerződési Feltételek // Adatvédelmi Szabályzat // Kapcsolat

Simple fizetési tájékoztató

Barion

Programozás és szerver üzemeltetés wr.hu

Copyright © 2014-2018 TIXA