Amerikai mini turnénk után először az Instantban mutatjuk meg neked hogyan zúztunk a tengerentúlon. Gyere és ünneped velünk új klipünk megjelenését egy hatalmas koncerttel ahol az Immigrants mellett a Mongoose Limit valamint DJ Titusz és Doki közös projektje a Humbugs is fellép.

8.00 Kapunyitás
8.30 Mongoose Limit
9.20 The Immigrants
10.30 Humbugs

 

The Immigrants

https://www.facebook.com/theimmigrantsofficial/

https://www.instagram.com/officialtheimmigrants/

A The Immigrants egy progresszív space indie-rock zenekar. Badric Adorio (Ének, Basszusgitár), Károlyfi Balázs (Dobok) és Sápi Szabolcs (Gitár) alapították Pécsen 2011-ben. Az együttes az RTL televizó tehetségkutató műsorán, a Csillag Születikben lett országosan ismert 2012-ben. A zenekar élt a műsort követő lehetőségekkel és végigkoncertezte Magyarországot olyan zenekarok társaságában, mint a 30Y, a Halott Pénz, a Heaven Street Seven, a The Biebers vagy az Esti Kornél. 2013-ban megjelent debütáló, “Best of Immigrants” lemezük, az addigi legjobb dalokkal.. A The Immigrants rendszeres fellépője Magyarország mellett Szerbia, Bosznia és Hercegovina, Horvátország, Szlovénia és Ausztria klubjainak, fesztiváljainak. 2015-ben felléptek a Sziget Fesztiválon és nyertesen pályáztak a Cseh Tamás több programjában. 

2016 februárjában megjelentették második nagylemezüket, az “I Need Helpet”, amivel végig koncertezték egész Európát. 46 nap alatt megjárták Franciaországot, Németországot, Belgiumot, Luxemburgot, Csehországot, Szlovéniát, Horvátországot, Ukrajnát és Oroszországot, majd a Quimby zenekar magyarországi turnéján voltak előzenekar 8 állomás erejéig, beleértve a Budapest Parkot, ahol teltház előtt játszottak. 2016 őszén a Belmondo zenekar kérte fel őket vendégzenekarnak az Akvárium klubba, az évben tartott legnagyobb koncertjükre és a „Grapefruit” c. számmal a SlágerFM „7 Vezér” c. klipversenyén a szakmai zsűri díját nyerte el. A 2017-es évben stúdiózást követően idén megjelent legújabb lemezük Colorblind címmel, melyet még a neves Amerikai Mondo Showcase Fesztiválon is bemutattak egybekötve egy tengerentúli mini turnéval.

Humbugs

https://www.facebook.com/humbugsofficial

Mongoose Limit

A Mongoose Limit legutóbb tavaszi országos klubturnéja során koncertezett Budapesten több helyszínen is (Kobuci Kert, Kuplung, Mika). A nyári klubszünet és próbatermi munkálatok után most újra Budapesten lépnek fel az Instanban. Ugyanakkor ebben az időszakban a koncert mellett egy klip megjelenésével is készülnek.

Az alapvetően rockzenét játszó power trio igyekszik nem gúzsba kötni magát műfajilag, ezért dalaikban a jazzes taktusoktól az indie rock hőskorát idéző riffeken át kifejezetten popos szerkezetekig terjed a stílusméter. Ez a rádióbarát, de mégis progresszívabb, alternatív hang szülte meg a zenekar jellemzésére legalkalmasabb kifejezést, a „popresszív” rockot.

#nagyérzéslesz

Vision (single): http://tinyurl.hu/gnd3/

Easy (album): http://tinyurl.hu/OYE4/

https://www.facebook.com/mongooselimit

https://www.instagram.com/mongooselimit/