TIM WILLIAMS (Kanada) egy őszinte, nagy tudású, csupa szív blues énekes/gitáros. Tinédzser kora, azaz a ’60-as évek óta forrott ki a blues gyökereiből, az amerikai népzenéből, az ’50-es évek rock and rolljából, valamint a mexikói és a hawaii zenéből egyaránt táplálkozó stílusa. Tehetségét olyan díjakkal is jutalmazták, mint az International Blues Challenge 1. helyezése 2014-ben. Már olyan világsztárokkal is állt egy színpadon, mint pl. BB King, Earl Scruggs, Bonnie Raitt, és még sokan mások. Szerte a világban koncertezik, rendszeres fellépő Folk, Blues és Jazz fesztiválokon. 

A koncerten bemutatkozik ÁDÁM ISTVÁN (Kárpátalja), aki jelenleg a Nyíregyházi Művészeti Szakgimnáziumban Czakó Erika tanítványa. Első helyezést, közönségdíjat és Universitas Gyűrűt nyert a Nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium Pályázati Hangversenyén. Ugyancsak I. helyezést ért el a 2019-es Szerbiai Nemzetközi Gitárversenyen, valamint különdíjat kapott a Váci Országos versenyen. István az Eötvös Zenei Alapítvány által biztosított Sakurai-Kohno mesterhangszeren játszik. Öt évig tanult a Snétberger Zenei Tehetség Központban. 

 

Ahogy már megszokott a koncert után a Füvészkert igazgatója, dr. Orlóci László exkluzív sétát vezet az érdeklődőknek, mely során mesél a kert történetéről, érdekes növényeiről.

A koncert időpontja: 2019. augusztus 15., 19:00

Helyszín: ELTE Füvészkert, 1083 Budapest, Illés u. 25.

Jegyárak: elővételben 3000 Ft, a koncert napján a helyszínen 3500 Ft.

Lehetőség van ún. pártolói jegyek megvásárlására is. Ennek díja 5000 Ft. A pártolói jegy megváltója a Füvészkert működését támogatja, ill. névre szóló helyfoglalásra is jogosult.