A legvarázslatosabb szórakozóhely Budapesten

Budapest egyik belvárosi látványossága - az  Andrássy út  -mentén, az Oktogontól pár lépésnyire található Hello Baby Bar a főváros egyik legmeghatározóbb és legelbűvölőbb szórakozóhelye. 

Nemzetközi hírnév

Csak az elmúlt 2 évben olyan nemzetközi sztár dj-k léptek fel a klubban, mint Lucas&Steve, a Lost Frequencies, Sigala, Felix Jaehn, Sam Feldt, Nora en Pure, vagy a Goldfish.

Nemzetközi hírnevét másrészt sajátos, a múlt és a jelen találkozásából született atmoszférájának is köszönheti, mely magával ragadja az embert, s úgy érzi, ide vissza-vissza kell térnie, ha Budapesten jár. Az 1800-as évek végén épült, egykor palotaként működő épület napközben gyakorlatilag üresen áll, de ha leszáll az éj, megnyílnak a terek, varázslatos falfestés öltözteti fel az ódon falakat, s többszáz ember mozdul a ritmusra. 

House&R’N’B

Nagyobbik táncterét a legújabb, táncolható house dallamok járják át, míg a kisebbik tánctér fülledt hangulatát a legnagyobb R’N’B klasszikusoknak köszönhetjük. Majdnem fél tucat bárpult várja a vendégeket, nagyon széles italkínálattal. 

Ha szeretnéd a dj pult mögött, kényelmes rézarany kanapékon, professzionális kiszolgálás mellett élvezni az estét, akkor foglalj asztalt a VIP lounge managerénél, s írd tovább a feledhetetlen Hello Baby-s éjszakák történetét! 

Asztalfoglalás: 

Facebook: /hellobabybar
Instagram: /hellobabybar
Nyitva: Péntek – Szombat:  22.00 – 05.00