Az allergia a szervezet részéről a kívülről bejutó anyag(ok)ra adott túlzott immunválasz. Alapvetően két típusát különböztetjük meg az allergiáknak, a nutritív (táplálkozási) és inhalatív (légúti).

Tudtad, hogy inhalatív allergia nincs a másik nélkül? Pedig így van!

 

Tehát először kialakul a táplálkozási allergia- érzékenység, és csak utána jelenik meg a legúti. Hogy lehet az, hogy nem tapasztalsz étel intolleranciát, allergiát, viszont az első tavaszi szellőre eldugul az orrod, százassával fújod tele a zsebkendőket?

Már jártál mindenféle szűrésen, tudod mire vagy érzékeny, mire vagy allergiás, esetleg mire vagy keresztallergiás. De az okokat, a kiváltó tényezőt sikerült feltárni- akár megszűntetni? Vagy azt mondod- mondják- genetika, hajlam,…

Miért van az, hogy ételekre való érzékenység vagy allergia esetén a megoldás: kerüld azt az ételcsoportot, ami a kellemetlen tüneteket okozza?...

Mikor jelentkeztek az első tüneteid? Belegondoltál már abba, hogy akkor milyen élethelyzetben voltál – akár huzamosabb ideje? Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy minden allergia a külvilágra való toleranciás beszűkülésekről árulkodik?

Az előadáson megtudhatod, hogy milyen félelmek, érzelmi működések, tudatalatti programok vezetnek el odáig, hogy a szervezet egy túlzott immunválasz formájában bizonyos értelemben leblokkoljon. SegÍtséget kapsz saját allergiád gyökerének megtalálásához és megteheted az első lépést vissza az egészségedhez.

Előadónk, Mezei Tünde 15 éves tanácsadói munkássága során, több, mint 10.000 esetnél megfigyelt törvényszerűségeket ötvözve a tradicionális és tudományos kutatásokon alapuló nézeteket, létrehozta a Gemma Methodot, ami egy prevenciós és önismereti módszertan. Az emésztés és allergia kapcsolatát is a Gemma Method szemléletével segÍt megérteni, és rávilágÍtani arra, ami MÖGÖTTE VAN, és útmutatást adni ahhoz, hogyan juthasz el akár a TÜNETMENTESSÉGIG- ahogyan számos kliensének ez már sikerült!

Ismerd meg ezen az estén gondolkodásmódunkat az egészségtudatosságról és garantáljuk, hogy elgondolkodva és Önmagadra ismerve térsz haza, konkrét rálátással, hogy hol is kezdj el dolgozni Önmagadon ahhoz, hogy visszaállítsd a kibillent egyensúlyt.”

A jegyvásárlás után hozzáférést kapsz a zárt Facebook csoporthoz, ahol az előadást megtekintheted illetve kérdéseidet a témával kapcsolatban felteheted!

Ha nem tudsz résztvenni az előadáson, de nem szeretnél lemaradni róla, vagy szeretnéd újranézni, az előadást felvételét 72 órán át eléred majd, melyhez a linket az előadás után küldjük el e-mailben!