A hagyományos álláskeresés ideje lejárt. Elfelejthetjük az állásbörzéket, az önéletrajz küldését. De honnan tudod meg, hogy merre indulj, mit tanulj és milyen állások várnak rád a jövőben? A Future Work Festival-t azért szervezzük, hogy elmondjuk és segítsünk ebben.

A körülöttünk zajló technológiai fejlődés percről-percre alakítja át a munka világát is. Mit fogsz dolgozni egy olyan világban, ahol már most automaták intézik ügyeidet, robotok csetelnek helyetted, és hamarosan drónok szállíthatják vacsorára a pizzádat. Lesznek még taxisofőrök, tanárok, pizzafutárok, eladók? Mi fog történni, ha eltűnnek ezek a szakmák? Mi lesz helyette? 

A Future Work Festival-on megmutatjuk milyen lesz a munka világa. Milyen foglalkozások tűnnek el 10 éven belül és mi várható helyettük.

Tudod kik azok az emlékszerkesztők, tesdizájnerek, virtuálisvilág mérnökök és szempilla-stylistok? Mit kell tanulnod, hogy boldogulni tudj? Vajon számítani fog még a diplomád és lesznek egyetemek? Miben legyél jó, ha a tudás már nem elég? Milyen iskolába írasd a gyerekedet, hogy boldogulni tudjon? Mivé képezd át magad, hogyan válts, merre indulj tovább? Segítünk eligazodni.    

A jövő munkafesztiválján sok lesz a kérdés, de válaszokat is kapsz. Május 17-én az Akvárium Klubban várnak a tizenévesen sikeressé vált fiatalok, akik beavatnak a titkukba. Ott lesznek a szüleik, akik elmondják, hogyan támogatták őrültnek tűnő ötleteiket. Trendi tanárok, szakértők és cégvezetők arról mesélnek, mi az ő válaszuk a jövő kihívásaira.

És itt nem állunk meg. Szerdától péntekig kerthelyiségekben, közösségi irodákban és egy templomban folytatjuk az eszmecserét konkrét szakmák és iparágak jövőjéről, de ha a saját jövőd izgat beszélgess nálunk coachokkal a céljaidról.

Future Work Festival-on elkezdheted a felkészülést a jövőre. Hozd ki a legtöbbet magadból és a munkádból! Higgy benne te is, hogy a változás egy óriási lehetőség, és van beszólásod. Elhiszed, hogy megtalálhatod azt a munkát, amit örömmel csinálsz minden nap? Nem? Akkor csinálj egyet saját magadnak!

Csoportos jegyvásárlási lehetőség oktatási intézmények részére: A részletekről érdeklődj az info@futureworkfestival.hu címen!

https://www.futureworkfestival.hu/