Világok közti Hangutazás 

I.  A Szellem ereje

Gyógyító, harmonizáló utazás valódi önmagad felfedezésére a zene és a hang segítségével. Különleges zenei élmény, mélyrelaxáló, tisztító és feltöltő hatásaival emeli a rezgésszintedet, harmóniát teremt a finom és fizikai testeinkben...

A koncertsorozat az 5 elemet (Szellem, Levegő, Tűz, Föld, Víz) jeleníti meg zenével, sámánhangokkal, és intuitív lélektánccal. Minden alkalommal egy elemet élünk meg. 

Március 27-én a Szellem erejével és útjával foglalkozunk. 

Sok irodalmat lehet találni a reinkarnáció témájáról. Vannak megegyező és eltérő feltételezések... Hogyan gondolkodik erről a Full Moon Tribe? A zenével és a tánccal meséljük el ezzel kapcsolatos érzéseinket, gondolatainkat.

A program egy rövid elmélyüléssel kezdődik. Ezt követően a Full Moon Tribe zenekar misztikus zenéjére Lélektáncosaink magával ragadó előadással jelenítik meg az 5 elem egyikét. Testünkkel, lelkünkkel egységben adjuk át magunkat a koncert élményének.

Szellemünk több életen át kísér minket. Híd a fizikai világ és a spiritualitás között, amely összeköti a fizikai és mennyei birodalmakat. Színei: ibolya, narancs, fehér, arany. 

Szeretnénk, ha az eseményen, amennyiben lehetséges, az idetartozó színek valamelyikét viselné magán! Mi is így teszünk.  

Szeretettel várunk egy közös utazásra a Szellem útján!