A flamenco tengernyi szín, hatás, zenei nyelvjárás, érzelem olvasztótégelye. Feszes dallamok, pergő ritmusok, ellágyulás és újra közös nekirugaszkodás jellemzik azt az improvizatív zenei sodródást, amelyben egymással és a közönséggel összefonódva, együtt lüktet az ének, a gitár és a tánc. Most, hogy oly sokáig nélkülöznünk kellett egymás társaságát, különösen sokatí ígér egy este, amikor a fókusz az élő flamenco tradíciója szerint az egymásra figyelésen van, amikor az energiák és szándékok összeérése révén megszülető varázslat a cél. Csodákkal kecsegtető, izgalmas, olykor az egekig emelő, máskor a mélybe hívó, semmiképp nem tét nélküli játék ez.

A flamenco élő tradícióját hozza el a hazai közönségnek a magyar és spanyol művészekből álló „Flamenco de mil colores” formáció, amely Böröcz Petra flamenco táncművész, JORGE DÍEZ ARAGON flamenco énekes és ILLÉS JÁNOS flamenco gitáros együttműködésén alapul. A műsor nézői exkluzív, érzékeket és érzelmeket megmozgató, felejthetetlen koncertélményre számíthatnak, amely megidézi a dél-spanyol napfény erejét, a mediterrán végletesség izgalmát, a sós tengeri szellő illatát.

Jegyek – korlátozott számban – 2021. AUGUSZTUS 2-TŐL kizárólag a Tixa rendszerében kaphatók!

Kérjük, hogy aki jegyet vált a koncertre mindenképp jelezze asztalfoglalási szándékát a +36/20 221-7767-es telefonszámon keresztül.

Az esemény a Muzikum Bisztró belső teraszán a jelenleg kiírt járványügyi előírásoknak megfelelően valósul meg.