Sziasztok kedves kis Elefántjaink!

Mi sem tudunk elmenni “szó” nélkül a háborús helyzet mellett, végtelenül szomorúak vagyunk, hogy családok, gyerekek, fiatalok, apukák, anyukák ilyen sorsra jutottak. El sem tudjuk képzelni, milyen lehet feladni az eddigi életünket, munkánkat, milyen lehet egyik napról a másikra elhagyni az otthonunkat egy utazótáskával, hátrahagyni azokat akiket szeretünk, elindulni a semmiből a semmibe.

Személyesen is megtapasztaltuk, milyen az amikor megérkezik a pályaudvarra a vonat, amiről száz és száz kiszolgáltatott ember ember száll le kialvatlanul, fáradtan, éhesen, egy bőröndnyi élettel a kezükben késő éjszaka.

Szeretnénk mi is segíteni általatok, veletek együtt!

Hálás köszönettel tartozunk a Turbina Kulturális Központnak, akik szó nélkül mellénk álltak a saját kezdeményezésük mellett és 2022. Március 22-én helyet biztosítottak számunkra, hogy a Ti részvételetekkel tarthassunk egy koncertet, melynek teljes bevételét egy ukrajnai szervezet számára továbbítjuk!

A koncerten való részvételre feljogosító belépőjegyek mellett támogatói jegyeket is vásárolhattok (ha nem tudnátok azon részt venni) hozzájárulva ezzel ahhoz, hogy minél nagyobb összeget tudjunk utalni a rászorultaknak.

FONTOS - szeretnénk az itthoniaknak is segíteni, hozz magaddal egy pokrócot, vagy hálózsákot, elvisszük a pályaudvarra érkezőknek, abból van a legnagyobb hiány! Most számítunk Rátok igazán!

Szeretünk Titeket, köszönjük, ha jöttök velünk!

P E A C E!