3. EcoPunk Találkozó Terényben, 2021-ben újra kicsiben! Napközben viták, beszélgetések, előadások, workshop-ok klíma- és környezetvédelem témában, esténként zene és tánc!

A hétköznapok fenntarthatósága, éghajlatvédelem a gyakorlatban. Az üzleti élet szereplői, zöld civilek, gazdálkodók és alulról szerveződő közösségek válaszai a klímaváltozás kihívásaira.

Négy nap feltöltődés, kapcsolatépítés, hálózatosodás Terényben!

A jegyvásárláskor választanod kell, hogy hazai, vagy nemzetközi fásítási projektet támogassunk a karbon lábnyomunk kompenzálására. A 18-26 év közöttiek is választhatnak majd, az ingyenes jegyük online regisztrációjakor. Ahány jegyet veszel, annyiszor kell választani, a sátorhely is ér!

26 év alatt ingyenes, azonban 18-26 év között elő regisztrációhoz kötött. Az elő regisztráció 2021. július 19 – 2021. augusztus 2. között lesz elérhető maximum 100 fő részére, és a helyszínen minden délelőtt 13h-ig a kapunál lehet felvenni az aznapra szóló ingyenes karszalagot. A 13h után érkező 18-26 év közöttiekkel még nem tudjuk, hogy mit csinálunk, mert a 3. EcoPunk Találkozón napijegy nem lesz (szóval inkább ne késs!). A regisztráció is a TIXA felületén keresztül zajlik. A kapuban személyi igazolványt kérünk, a születési dátumod igazolására!

A 4 napos bérlet 2021. augusztus 19. (csütörtök) 10:00 órától augusztus 22. (vasárnap) a programok végéig érvényes.

A kempingjegy egy fő belépésére jogosít egy napra. Az adott nap reggel 08:00 órától másnap délelőtt 10:00 óráig érvényes, csak a kemping területére szól.

A péntekszombati jegy Augusztus 20. péntek reggel 08:00 órától augusztus 21. szombat 18:00 óráig érvényes (tehát a szombat esti koncertekre már nem).

A napijegy nincs, nem lesz, nem jó, nem szeretjük, kapacitáshiányosak vagyunk sorry! ;)

A jegyeket a helyszínen karszalagra váltjuk, NEM KELL KINYOMTATNI, belépőjegyet nem váltunk vissza. A szervezők fenntartják a programváltoztatás jogát, az eseményt rossz idő esetén is megtartjuk! A vásárlással elfogadod a házirendet és az Általános Szerződési Feltételeket, melyekről honlapunkon tájékozódhatsz. Az esemény szervezője az EcoPunk Alapítvány.

web: www.ecopunkgathering.hu