Állandóan túlagyalsz dolgokat. Úgy érzed, képtelen vagy kikapcsolni. Megbénít a félelem, hogy mit fognak gondolni rólad mások. Nem érted, hogy mi történik veled, azt hiszed, megőrülsz.
Esetleg nehéz felkelni az ágyból, mert legszívesebben folyamatosan aludnál, és egyre kevesebb örömöt találsz bármiben. Az élet egyre szürkébbé válik, és fogalmad sincs, van-e kiút…

 

Szorongás, depresszió – két olyan szó, ami még nagymértékben tabu annak ellenére, hogy szinte mindannyiunkat érintette már, vagy ismerünk valakit, aki küzd velük. Jelenségek, amitől legszívesebben azonnal megszabadulnánk, amit gyorsan ragasztunk stigmaként magunkra vagy másokra ahelyett, hogy valódi megértésre törekednénk.

Pedig nem kell, hogy így legyen.
Nem kell, hogy félelemben éljünk.
Sőt, mindezeket felhasználhatjuk a növekedésünkhöz. Hogyan?

Erről lesz szó a PszichoLive.hu pszichológusának, Csirmaz Lucának az előadásában, ahol segítünk mélyebben megérteni testi-lelki összefüggéseket, és a legújabb terápiás megközelítéseken, illetve történeteken keresztül közelebb kerülhetünk ahhoz, hogyan foghatjuk kézen legsötétebbnek gondolt részeinket, hogy többé ne korlátozzák életünk lehetőségeit.

 

Helyszín: Lurdy Rendezvényközpont 7-es terem
Lurdy Ház I. emelet
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.