24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Érdekel a média világa? Személyesen is találkoznál a legmenőbb hazai vloggerekkel (mint például The VR, DoggyAndi, Török Ábel, Nessaj, CultureGeeks, Szabyest, Follow Anna), profi újságírókkal, rádiós és tévés személyiségekkel? Május 19-én a budapesti Várkert Bazárban velünk lesz még Szabados Ágnes, az RTL Klub Híradójának műsorvezetője, Koltay Anna és Béli Ádám, az M5 csatorna Hétvégi Belépőjének műsorvezetői, valamint Náksi Attila lemezlovas és zenei producer is. Az egész napos programon azt is kipróbálhatod, milyen rádiós műsort vezetni, sőt még kedvenc újságíróidnak, színészeidnek és sportolóidnak is felteheted kérdéseidet, épp úgy, mint a profik!

A média képviselői mellett változatos szakmai és tematikus programok, ifjúsági sajtótájékoztatók, diákújságíró workshopok, személyes tanácsadások, kvízjátékok, tombola valamint sztárfellépők várnak. A Sajtófesztivál Könyv-barát pódiumán egy igazi kis könyves-újságos sarokkal várunk Téged. Olvasgathatsz, csereberélhetsz és új kincsekre tehetsz szert. Ha kíváncsi vagy a legmenőbb természettudomány szakos pedagógusokra és a legkúlabb diákkísérletekre, akkor mindenképpen látogasd meg a Csodák tárháza elnevezésű programunkat is, és egycsapásra megszereted a kémiát, a fizikát, vagy a biológiát.

És ez még nem minden: a Sajtófesztivál résztvevőjeként óránként csatlakozhatsz képzett vezetőinkhez, akik egyórás exkluzív program keretében kalauzolnak körbe az 1987 óta a világörökség részét képező Várnegyedben.

Ne hagyd ki a DUE Médiahálózat – a diákújságíró egyesület 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválját, hiszen az egész napos program a fiatal diákmédiások és a média iránt érdeklődők legnagyobb éves találkozója!

A 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál alakulásáról a linkre kattintva tájékozódhatsz: https://goo.gl/loyg1W

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon is: https://goo.gl/P8aQsr

A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál eseményvideóját a linkre kattintva nézheted meg: https://goo.gl/69Hu3a

A DUE Médiahálózatról többet megtudhatsz, ha felkeresed weboldalunkat: www.due.hu

Kövess minket a Facebookon is: www.facebook.com/DUEmediahalozat