Kedves munkatársaink! Q1-ben cégen belül még mindig a covid utórezgéseit csillapítottuk, miközben a versenytársaink egyre nagyobb szeleteket harapnak ki a tortából. Ezért Q2-ben és Q3-ban nem kisebb célt tűzünk ki magunk elé, mint újra a piacvezető pozi megkaparintása! Szeretnénk, ha cégen belül mindenki magáénak érezné a projekteket, és beleadna 110-120%-ot. DE NEM VAGYUNK ÁLLATOK! Tudjuk, hogy ez csak úgy megy, ha egy igazán összetartó közösség vagyunk. Tudjuk, hogy ez egy komoly kihívás, EZÉRT ISMÉT CÉGES CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGET SZERVEZÜNK. A megjelenés fakultatíve kötelező. A hangulat garantált, a milyensége nem. 


Amire számíthattok:
- zsákban futás kötélhúzással
- beerpong szépségverseny
- e-cigi bemutató és vásár
- rafting scrabble-özéssel
- minigolf jager kóstolással
- szabadulószoba Zámbó Jimmy dalokkal


A felszabadult és építő jellegű programok, reméljük, hogy hozzájárulnak a csoportdinamika kiépüléséhez, és fejlődnek a kapcsolatok, a mókás, de mégis challenging feladatok konfliktusokat tárnak fel és segítenek elsimítani, és koncentráltabb, produktívabb csapatot eredményeznek. Mindezt (az összes költséget egy főre lebontva) átlagosan egy kollégánk két havi fizetéséért. Amit természetesen nem neki adunk, hiszen mi jobban tudjuk, hogy mire költené. (Pont erre.)


Ha már teljesen összekovácsolódtunk, mindannyian együtt befáradunk a Turbina koncerttermébe, és nagy figyelemmel, művészi alázattal és koncentrált rajongással megtekintjük Antilope Kid koncertjét. Előtte pedig Kebabét.


DRESS CODE: TRÉNING ALSÓ, TRÉNING FELSŐ ÉS TRÉNING CIPŐ


ELŐZENEKAR: KEBAB