„A kilencvenes évek végén a néhai Tomsits Rudival és Babos Gyulával az Új Színházban megpróbáltunk összehozni egy Tom Waits dalokból álló, magyar nyelvű estet, ám a színházi előadás jogait Mártha István nem intézte el, annak ellenére, hogy a műfordításaimat Tom Waits elfogadta. Így az előadás nem jött létre.

Most, hogy Igali Csanád személyében – a néhai Fuchs Laci után – ismét játszom zongoristával, belevágunk még egyszer és május 25-én, szombaton 21 órakor a Muzikumban „Csábíts el!” cím alatt bemutatjuk a dalokat, amelyekhez az eltelt idő alatt több új fordítás is készült. 

(A műsor emellett kis lépés és kísérlet egy előadóest irányába, melyen Tom Waits dalai Jack Kerouac „Úton” című regényének legfontosabb részleteivel kapcsolódhatnának majd össze. Persze, ez ma még csak terv.)

A Muzikumban többek között elhangzik majd a „Matilda”, azaz a „Tom Traubert’s blues”, a „Csokoládé Jézus”, a „Fekete szárnyak” és mások, mint a „Csábíts el!”

Erre csábítanám el Önöket!

Tisztelettel: Hobo”

// A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

A Tixa rendszerében minden jegy elfogyott, a helyszínen (korlátozott számban) kapható még belépő.