A rendezvény alapgondolata, már jónéhány éve megfoglamazódott néhány olyan ember fejében akik szerelmesek a Mercedes-Benz márkába. Legyen egy olyan kiállítás ahol a Mercedes-Benz márka legjobb, legkülönlegesebb darabjai kerülnek bemutatásra. A közel 5.000m2-es területen (2500m2 zárt) bemutatásra kerülő autók töbségének tőrténete, történelme van, amit szeretnénk megosztani a kilátogató vendégekkel is. Egy kiállítás, amely egyszerre mutatja be az időtlen elegáns dizájnt, a német eleganciát és precizitást valamint az érzést és az illatot, amely mind a múlt, a jelen és a jövő kalandjairól mesél.A két napos rendezvény ideje alatt a látogatók, az elmúlt 60 év, 100 Legendás Mercedes-Benz klasszikusát tekinthetik meg testközelből. Köztük olyan autókat is, amelyből mostanra csak néhány gyűjtői darab maradt fenn a világban. A helyszínre érkeznek az elmúlt évtizedekben a Magyar Köztársasági Őrezredben szolgálthazai államfők autói mellett a Dallas sorozatban ikonikussá vált, a Ewing család tagjaiáltal hajtottMercedesek is.

 

Kísérő rendezvényként szervezzük meg az “I. Szegedi Merci AlkatrészBőrzét" és lehetőség nyílik klasszikus autókat vásárolni a “Retro Autópiac”-on.

 

A kisérő rendezvények a belépőjegy megvásárlásával díjmentesen látogathatóak. A belépőjegy megváltása egyszeri belépésre jogosítja fel a vendéget!

 

A VIP jegy tartalma:

  • egyedi pass és passtartó + gyorsított beengedés
  • a jegy feljogositja a tulajdonosát, hogy nyitás előtt 45 perccel és zárás után 45 percig a helyszínen maradjon (regisztráció szükséges a helyszínen) , ahol a kiállított és kijelölt autók közül 5 autót belülről is megnézhet, egyedi fotózási lehetőség,
  • 1 alkalmas élményautózás (15 perc) az erre kijelölt járművekkel, sofőrrel, (regisztráció szükséges a helyszínen)
  • belépés a Classic VIP zónába

 

A rendezvényre történő jegyvásárlással a vásárló elfogadja a Classic Car Show & Expo hatályos házirendjét, valamint Általános Szerződési Feltételét.

 

További információk, érdekességek

web: www.classiccarshow.hu

közösségi média: