According to the Act XIII of 2022 on the "Itemized Tax on Small Businesses" (KATA) introduced on 18 July 2022, we can only issue invoices for this event to individuals.

*BARON MANTIS - DISCIPLINE LEMEZBEMUTATÓ KONCERT*
Vendég: nís, Antares

Baron Mantis
2019-es visszatérése után újult erővel vetette bele magát a munkába a Baron Mantis zenekar. A tavaly megjelent beharangozó, Discipline videóklip után, idén január 30-án kijön az azonos című nagylemez is.

A Baron Mantis 2014-es indulása után igen mozgalmas éveket tudhatott maga mögött. 2015-ben megnyerték a Talentométer pop-rock döntőjét, felléptek a Sziget Fesztiválon, majd bekerültek a Cseh Tamás Progam támogatottjai közé, aminek segítségével megjelentették második nagylemezüket, a Modern Love-ot. A zenekar lendületét Vörösmarti Viktor, dobos kiválása, majd a frontember, Davey Mantis balesete törte meg, amelynek következtében hónapokig háttérbe kényszerültek, és csak az online térben, az újonnan beindított MANTISVLOG-on keresztül tudtak kapcsolatot tartani a közönséggel – immáron Marosi Csaba, dobossal kiegészülve. Davey felépülését követően azonnal munkának láttak, és meg is született egy csokornyi dal, ami január 30-án fog napvilágot látni.

Vendégek:

nís:
A budapesti nís zenekar márciusban mutatta be bemutatkozó anyagát. Leginkább progresszív metálnak mondható, gyakran Tool-hoz és Karnivoolhoz hasonlított zenéjük spirituális hullámzás, melyben ugyanúgy teret kapnak a vaskos riffek és a lágy, pszichedelikus pillanatok is. A zenekar a tavalyi Fekete Zaj fesztiválon debütált, ez lesz első budapesti koncertjük.  

Antares
Az ANTARES zenekar 2018 végén kezdte működését. Zenéjükben a rock, funk, soul, metál, jazz, hip-hop és pop műfajok keverednek. Első évük folyamán több sikeres fővárosi és vidéki koncertet adtak olyan zenekarok társaságában, mint az osztrák Mother’s Cake, a Napokon, a Tej, a Baron Mantis, a Jackie’s Gun, az Abigél, a The Pontiac, a Metrosection, illetve a Boom-Boom. Megnyerték a Fülesbagoly Special tehetségkutatót, illetve játszottak a 2019. évi Gitármánia táborban is. Sikerült megnyerniük a 2018/2019-es Öröm a Zene! tehetségkutatót is, valamint elnyerték az Év Felfedezettje szakmai különdíjat!
Első lemezüket 2019 őszén jelentették meg!