BOLDOGkisfalud Feszt

2024.06.27-30.


A BOLDOGkisfalud Feszt egy családias hangulatú, élhető léptékű kisrendezvény, ahol a zene, az irodalom és a képzőművészet fonódik össze a tokaj-hegyaljai táj nyújtotta különlegesen szép természeti környezetben, Bodrogkisfaludon. (A rendezvény főszervezője a Kisfalucska Udvarház & Bisztró.)


ZENE
Nagyszínpad: Kispál és a Borz, Carson Coma, Les Gars Dans L’Coin (FR), Felefánt
Kisszínpadok: Beck@Grecsó, Szűcs Krisztián Akusztik Duó, Németh Juci – G. Szabó Hunor,
30 Fok Árnyékban, Here We Are Akusztik, Resti Kornél – „irodalmi utasellátó zenekar”
… és
még számos kisebb-nagyobb formáció.
https://boldogkisfaludfeszt.hu/

Kispál és a Borz x BOLDOGkisfalud Feszt 2024 Klip trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=-tNEn1szen0


GASZTRO ÉS IRODALOM
A megszokott módon 10 borászat tételei lesznek majd elérhetőek, valamin idén egy
vendégborász is érkezik hozzánk. Új helyszínként Borligetet hozunk létre a Kisfalucska udvarán, ahol borászokkal is össze lehet majd futni.
Závada Péter x Luka Enikő, Ungváry Krisztián történész (és borász) előadása / kóstolója,illetve színházi produkciók is vendégeskednek majd a fesztiválon.
https://boldogkisfaludfeszt.hu/bor-gasztro-boldogsag/


KAPJ EL, HA TUDSZ! – új programelem!


A fesztivált idén egy sportot előtérbe helyező kísérőrendezvénnyel bővítjük. Egy biciklis és két futó számban próbálhatják ki magukat a jelentkezők a fesztivál új programjában.
https://boldogkisfaludfeszt.hu/kapj-el-ha-tudsz/
ART KONTROLL – új programelem!


A másik kísérőrendezvényünk pedig egy képzőművészeti kiállítássorozat, ahol fiatal, feltörekvő művészeknek adunk lehetőséget, illetve már elismert alkotók művei is megtisztelik a fesztivált jelenlétükkel.


https://boldogkisfaludfeszt.hu/art-kontroll/

 

Fesztiváljegyek

Jegyértékesítés: 2024. február 1-től!

-          A csütörtöki (06.27.) és vasárnapi (06.30.) napokon ingyenesen látogatható a fesztivál területe.

-          A fesztiválra (06.27-30.) 6 éves kor alatt a belépés ingyenes. (A belépés a 14 éves kor alattiak számára csak felnőtt felügyelettel lehetséges!)

 

Sátrazz az Öreg tölgynél!

Sátorhelyekkel is készülünk, amelyek a fesztivál bejáratától csupán 350m-re helyezkednek el. A település szívében álló Öreg tölgy és közvetlen környezete ad otthont a sátraknak, ahonnan a fesztivál bejárata gyalogszerrel könnyen és gyorsan megközelíthető. Az Öreg tölgynél összesen 50 sátorhely keresi lelkes gazdáját. Sátrazhatsz egyedül, párban vagy akár családilag is! A vizesblokkok használatát minden sátrazó igénybe veheti, illetve a helyszínen parkolási lehetőség is adott.

-          Egy sátorjegy egy átlagos kétszemélyes sátornak megfelelő helyre elegendő (nagyságrendileg 2m*1,5m alapterületű)

-          A sátorjegy a fesztivál egész időtartamára érvényes.

-          A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Aki inkább otthon hagyná a sátorfáját, honlapunkon böngészhet a környező szálláshelyek közül: https://boldogkisfaludfeszt.hu/szallas/

(Az esetlegesen felmerülő kérdéseket a fesztival@kisfalucska.hu címre, valamint Messengeren várjuk!)

Sátrazóhely - érkezés / távozás

Érkezés: 2024. 06. 27. 15:00-tól

Távozás: 2024.06.30. 14:00- ig

Kérjük, hogy a fentebb megjelölt időpontokat minden kedves sátrazó vegye figyelembe! A megvásárolt sátorjegyeket a helyszínen érvényes karszalagra kell váltani. A sátrazóhelyre érvényes karszalagokat a sátrazóhely bejáratánál munkatársaink ellenőrzik.

Csak a sátrazóhely erre kijelölt területén lehet felállítani a sátrakat. (Köszönjük, ha a házirend betartásával segítitek a munkánkat.)

VIP jegyek

Idén kiemelt „szektorokkal” is jelentkezünk, amelyeket egészen pontosan (a nagyszínpadnak is helyet adó) Kisfalucska Udvarház & Bisztró udvarának teraszain alakítunk ki. A kiemelt helyekről jó rálátás nyílik az esti koncertekre, kényelmes és szabad mozgástér áll rendelkezésre. A lehatárolt területek többsége fedett, külön étel és italkínálat tartozik hozzájuk egy erre a célra létrehozott VIP bárban, illetve különféle ülőhelyek (asztalokkal kiegészülve) keresik majd gazdájukat.

A helyfoglalás érkezési sorrendhez kötött, illetve a VIP jegykategóriában csak napijegy váltható!

Az VIP bár étel és italfogyasztását a jegyár nem tartalmazza!

Reméljük, hogy sokaknak sikerül kedvében járnunk ezzel a szolgáltatással!

Találkozzunk június utolsó hétvégéjén, Bodrogkisfaludon!:)

(Rajzok hamarosan készülnek a kiemelt helyekről.)

 

Programjainkat itt találjátok:

https://boldogkisfaludfeszt.hu/

https://www.facebook.com/boldogkisfaludfeszt

https://www.instagram.com/boldogkisfaludfeszt/

https://www.youtube.com/@BOLDOGkisfaludFeszt

 

A fesztiváljegyek megvásárlásával elfogadod a BOLDOGkisfalud Feszt Házirendjét (www.boldogkisfaludfeszt.hu)  és egyúttal azt is,  hogy annak betartását, a szervezők ellenőrzik!