Kedves Közönségünk! A jelen helyzetre való tekintettel a szervezőkkel közösen úgy döntöttük, hogy a koncertet elhalasztjuk egy későbbi időpontra. A jegyeket természetesen mindenkinek visszaváltjuk.

Köszönjük a megértést és bízunk benne, hogy a koncertet minél hamarabb tudjuk pótolni.


A tranzakciós adatok alapján a bank fogja visszautalni a vásárlás ellenértékét, ami a bank szabályzata alapján online vásárlás esetén legfeljebb 30 banki napon belül teljesül. A belépőjegyek árát a vásárlásnál használt bankkártyához tartozó számlaszámra tudjuk jóváíratni a bankkal.

Üdvözlettel,

Budapest Bár & Tixa


 

Ha megtehetnéd eljönnél Budapest Bár koncertre? Most még megteheted. Újra önfeledten, személyesen – EGYÜTT! Gyere a családoddal, a barátaiddal, élvezzétek a dalokat, a zenét – élvezd az életet! Márciusban jelent meg a Budapest Bár új lemeze Ha megtehetnéd címmel, melynek dalai a vágyainkról és a szerelemről szólnak. Szeptember 26-án a győri Apátur Házban az új lemez dalaiból és a régi kedvencekből egyaránt válogat a csodálatos Budapest Bár zenekar Farkas Róbert vezetésével, valamint Németh Juci, Keleti András, Frenk és Mező Misi közreműködésével.

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. Az eredetileg egyetlen lemezre születő Budapest Bár tizenkét énekessel, teljesen egyedi felállásban működik – talán épp ezért lett mára a legkeresettebb koncertzenekar, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője. A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.

A Budapest Bárt vezetőjének és alapítójának, Farkas Róbertnek eredeti szándéka pontosan az volt, hogy új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életben tartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat, és a fiatalok kultúrájának részévé. Számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, közismerteket öltöztettek új köntösbe, az utóbbi időben pedig számos új dalt is írtak. Korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt az együttest, amely mára többgenerációs kedvenccé vált.

A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból. 

Örömzene nyitott füleknek!

 

A zenekar tagjai: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika), Farkas Richárd (nagybőgő), Kisvári Bence (dob)

 

www.budapestbar.hu

www.facebook.com/budapestbarband

www.youtube.com/budapestbar

https://instagram.com/budapest_bar