Szilveszter este a Budapest Bárral

a MOMKultban

 2023. december 31.  19.00-21.00

 

Ugye nem akarsz idén is este 7 –kor még azon keseregni, hogy már megint vacak lesz a Szilveszter, és egyébként sincs hova menni ebben a városban? Ugye nem akarsz az utolsó pillanatban beesni valami punnyadt buliba? Gyerünk, szedd össze magad: pakold fel a barátokat, barátnőket, robbantsd ki a családtagokat a kanapéból! Hozd a gyereket, a nagyit, utána a gyerek még mehet hajnalig bulizni, nagyi meg megnézheti a tévében a szörnyű szilveszteri műsort.

De itt, a Budapest Bár koncerten mindenki boldog lesz - együtt! Pörögj fel a zenekarral, hallgasd a jobbnál jobb számokat, hangolódj rá az éjszakára a csodálatos zenészekkel és a remekebbnél remekebb dalokkal! Persze dönthetsz úgy is, hogy otthon kapcsolgatod a tévét ahelyett, hogy együtt énekelnél Behumi Dórival, Rutkai Borival, Lovasi Andrással, Mező Misivel, Szűcs Krisztiánnal, Keleti Andrással, és a Farkas Róbert vezette nagyszerű zenekarral, de az rossz döntés. Ne feledd - fontos, hogy az év utolsó napján jól dönts! Erőt ad az új esztendőhöz!

Ez lesz:

Fergeteges két óra a legjobb és legpörgősebb számokból. szívbemarkoló és szívderítő dalok, nagyszerű feldolgozásokban. Lesz 5 nagyszerű zenész és 6 csodás énekes, sok-sok kedvenc szám, és megannyi remek pillanat.  

Ez nem lesz:

Trombita, petárda, részeg arcok, rossz zene, rossz fejek. Idén csak ülőjegyek lesznek, állóhely nem lesz! Közkívánatra. Sokan kérték a közönségből ugyan a táncos built – de amikor odakerült a sor, inkább ült volna mindenki: az ülőjegyekért kapkodtatok, az állóhelyeket kifogásoltátok. Lehet, hogy néhány embernek csalódást, de reméljük, hogy sokaknak örömet okozunk!