Szilveszter délután a Budapest Bárral

a MOMKultban 

2023. december 31.  15.00-17.00

 

Ugye nem akarsz Szilveszter délután otthon keseregni azon, hogy ebben az évben is vacak lesz a buli és egyébként sincs hova menni ebben a városban? Gyerünk, szedd össze magad: pakold fel a gyerekeket, a nagyit, a barátnőket és a család férfitagjait is robbantsd ki a kanapéból! Gyertek el a délutáni Budapest Bár koncertre a MOM-ba! 

Pörögjetek fel a zenekarral, hallgassátok a jobbnál jobb számokat, töltsetek el egy önfeledt, igazi feltöltős délutánt  a csodálatos zenészekkel és a remekebbnél remekebb dalokkal! Persze dönthetsz úgy is, hogy otthon kapcsolgatod a tévét ahelyett, hogy együtt énekelnél Lovasi Andrással, Mező Misivel, Behumi Dórival, Németh Jucival, Frenkkel, Ferenczi Györggyel, Ferenczi Borával és a Farkas Róbert vezette nagyszerű zenekarral, de az rossz döntés lenne. Ne feledd - fontos, hogy az év utolsó napján jól dönts! Erőt ad az új esztendőhöz!

Ez lesz:

Fergeteges két óra a legjobb és legpörgősebb számokból. szívbemarkoló és szívderítő dalok, nagyszerű feldolgozásokban. Lesz 5 nagyszerű zenész és 6 csodás énekes, sok-sok kedvenc szám, és megannyi remek pillanat. 

Ez nem lesz:

Trombita, petárda, részeg arcok, rossz zene, rossz fejek. Csak ülőjegyek lesznek, állóhely nem lesz! Közkívánatra. Sokan kérték a közönségből ugyan a táncos built – de amikor odakerült a sor, inkább ült volna mindenki: az ülőjegyekért kapkodtatok, az állóhelyeket kifogásoltátok. Lehet, hogy néhány embernek csalódást, de reméljük, hogy sokaknak örömet okozunk!