Hosszú szünet után, stúdió előtt újra színpadon az At Night I Fly! A legújabb felállással még nem játszottunk élőben, ezért úgy döntöttünk, a stúdiózás előtt egyszer megmutatjuk magunkat - utána pedig teljesen beleborulunk az új lemez elkészítésébe, szóval addig már nem is lesz több koncert. Ha tehát szeretnél minket elcsípni, egy ideig ez lesz AZ alkalom!
A koncerten vendégünk a Petricor zenekar, és még egy további zenekart is bejelentünk majd.

 

HELYSZÍN

Kék Yuk (Supersonic Blue Hell) - 1036 Budapest, Fényes Adolf u. 28.
https://www.facebook.com/yukbudapest/

 

MENETREND

19:00 – Kapunyitás
19:45 – (tba)
20:45 - Petricor
21:45 - At Night I Fly

 

ZENEKAROK

▪️At Night I Fly▪️

Az At Night I Fly egy magyar modern, progresszív metal zenekar, melynek minden tagja a zenei színtér elismert szereplője, előző és egyéb zenekaraikban, projektjeikben hazai és nemzetközi elismeréseket egyaránt szereztek. 2012-es megalakulásuk után egy négyszámos EP-vel mutatkoztak be: a 'September Kills' agyas és érzésekkel teli zenéjével, a címadó dalhoz készült intenzív videóval egyöntetű kritikai sikert aratott.

A kezdeti, project-jellegű megközelítés után, tagcseréket követően már teljes értékű zenekarként készítették el a 'Mirror Maze' című albumot, amely 2019. decemberében jelent meg a Nail Music kiadásában CD-n és digitális platformokon. A zene mélységének és komplexitásának legjobb átadása érdekében a lemezanyag 96kHz/24bit nagyfelbontású formátumban is elérhető az At Night I Fly Bandcamp oldaláról. A kiadást követően a zenekar folytatta a koncertezést, még a járványhelyzet lezárásai közepette is megjelent fesztiválokon, valamint klubkoncerteken.

A September Kills EP megjelenésének tizedik jubileumát a zenekar egy különleges újrakiadással ünnepelte: a 2022-es Record Store Day-re, április 23-ra kiadták az EP limitált, számozott változatát audiokazetta formátumban. Következő nagylemezük stúdiómunkálatait 2023. tavaszán kezdik meg.

Tagok:
▪️Bátky 'BZ' Zoltán - ének (After Crying, Wall of Sleep, ex-Stonehenge, ex-Wendigo)
▪️Horváth András Ádám - gitár (After Crying, Dreyelands)
▪️Springer Gergely - basszusgitár (Dreyelands)
▪️Kővágó Zsolt - billentyűk (Dreyelands, Honeybeast)
▪️Vaczó Gábor - dobok (Divided, Jade and the Astronauts, City of Moon)

 

///

 

▪️Petricor▪️

A dallamos modern metalt képviselő Petricor egy korábbi felállás hamvaiból született 2019-ben. Zenéjükben az energikus női ének, a finom cselló-zongora szólamok és az erőteljes gitárhangzás ötvözete érvényesül. A korábbi években kiadott EP-k után a 2023-as évet a Promised Lies című dalhoz készített klippel indították.

Tagok:
▪️Bótyik Borostyán - ének (Herself, Borostyán & Veronika, Lithium)
▪️Bótyik Barabás - cselló, gitár (Leecher)
▪️Bótyik Boldizsár - dob (Werewolf)
▪️Herczegfalvy Veronika - zongora (Borostyán & Veronika, Lithium)
▪️Puzder Attila - basszusgitár (Lithium)
▪️Ték Máté - gitár