Add elő magad! A magával ragadó, meggyőző előadásmód titkai

 

Időpont: 2018. Március 5. Hétfő, 18.15

Helyszín: Lurdy Ház 1. emelet

Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

 

Úgy érzed, hogy nem előadónak születtél? Hogy vérmérsékleted és személyiséged miatt alkalmatlan vagy arra, hogy kiállj a hallgatóság elé? Vagy úgy érzed, hogy született előadó vagy, szavaidnak még sincs hatása? Gondolataid nem ragadnak meg, mondanivalód nem éli túl a pillanatot? A retorikai, előadás-technikai, storytelling képességek fejleszthetők!

Előadónk, Györffy Kinga, a Personal Brand Institute tanácsadó-trénere, egyetemi oktató (https://www. personalbrandinstitute.net), az „Add elő magad. A magával ragadó előadás titkai” c. könyv szerzője 1,5 órás interaktív előadásában a meggyőző és magával ragadó történetmesélésről fog nekünk beszélni.

 

-          Miért nélkülözhetetlen a magával ragadásban és meggyőzésben a történetmesélés?

-          Mi a történet?

-          Mit tud a történet, amit nem tud az érv?

-          Melyek a történettel kapcsolatos legnagyobb előadói félelmek és előítéletek?

-          Melyek a történetmesélés során elkövetett tipikus hibák?

-          Milyen a jól elmesélt, profi történet?

 

Kinga ilyen és hasonló kérdésekre ad válaszokat, segítve a résztvevőket előadásaikban/prezentációikban/megszólalásaikban, hogy  – a puszta információn túl – élményt és inspirációt is nyújtsanak a hallgatóságuknak, beszédpartnerüknek.

 

Belépő: 1690 Ft

 

A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik! A rendezvényen videó- és fényképfelvétel készülhet.

Elkötelezettek vagyunk környezetünk védelméért, ezért a jegyeket nem szükséges kinyomtatni, elég telefonon bemutatni őket.

Be Smart Klub és kitárul a világ!