Az agilitás irányított evolúció - Nyílt Nap a Kürt Akadémián

2018. március 1.

Premier KultCafé

Magyarország
1085
Budapest
Üllői út 2-4

Kapunyitás: 13:30

Jegytípus Ár Vásárlás
elővételbenérkezési sorrend2.500 FtHamarosan végez Agilis vezetők a digitális korban képzésünk következő évfolyama, de ha még szeretnél belekóstolni, várunk nyílt napunkon! Gyere el és láthatod a KÜRT Akadémia kulisszatitkait, megismerkedhetsz egyik legsikeresebb képzésünk vezetőivel, oktatóival és hallgatóival, nem utolsó sorban pedig olyan szakmai inspirációt kaphatsz, ami hónapokra elég gondolkodnivalóval lát el. 

Praktikus eszközöket mutatunk be, mint a: 

- SCRUM,
- kanban,
- burndown chart,
- ABC módszer
- Fibonacci-módszer.

Megismerheted az agilitáshoz szükséges szerepköröket és játékszabályokat, értelmező szótárat adunk a fejlesztői környezethez, sőt az agilitásra áttérő vállalat szervezeti kihívásait és a változás okozta érzelmi dinamikákat is bemutatjuk.

Ami viszont még a praktikus ismereteknél is fontosabb: nyílt napunk résztvevői megismerhetik az agilis módszertan korlátait és tisztázzuk, mikor kell egy másik szervezeti módszertanhoz nyúlni. Mert sokan tekintenek úgy az agilitásra, mint egy minden ajtót nyitó mesterkulcsra az üzleti életben, de mint minden modell, ez is csak bizonyos körülmények közt alkalmazható. Az igazi vezetői kihívás abban áll, hogy az ilyen helyzeteket felismerjük, és amikor ez a helyes lépés, akkor az agilitás segítségével exponenciálisan növeljük az egyének teljesítményét, akár analóg környezetben is. 

Gyakori kérdések // Általános Szerződési Feltételek // Adatvédelmi Szabályzat // Kapcsolat

Simple fizetési tájékoztató

Barion

Programozás és szerver üzemeltetés wr.hu

Copyright © 2014-2018 TIXA