Kóstold meg Dobó Ági és Marton Adri specialitásait, melyeket Ördög Nórával készítenek a budapesti ÁRKÁD Foodloftban! Jó hangulat, finom falatok és egy felejthetetlen élmény vár rád. Belépőjegyed tartalmazza az ételkóstolót, az italfogyasztást, és egy 5 000 Ft értékű ÁRKÁD vásárlási utalványt is!

Marton Adri, Dobó Ági és vendégük, Ördög Nóra egy könnyed, látványos, humoros főzőshow keretein belül uzsidobozos recepteket készítenek, megvitatják a sulikezdést és egyéb anya-témákat is érintenek, miközben a FoodLoft teraszán egy kötetlen, jó hangulatú estet töltenek el veled közösen.

Kóstold meg a hírességek ételeit és ismerd meg őket személyesen is!

Menü:

Tojáslepény tekercsek

Mini sajtos toastok

Tortilla csigák

Fehércsokis-áfonyás müzliszeletek

 

Jegyár: 10 000 Ft/fő (A jegy ára tartalmazza a 27%-os áfát.)

Jegyek korlátozott számban kaphatók!

A jegy megvételével és a lentebb írt feltételek elfogadásával jogosult vagy részt venni az eseményen, a jegyár tartalmazza az ételkóstolót és italfogyasztást, továbbá az esemény helyszínén egy 5 000 Ft-os ÁRKÁD utalvánnyal is megajándékozunk.

Az eseményen élő kép -és hangfelvétel rögzítés történik, a jegyvásárlással hozzájárulsz a felvételeken való szereplésre. A részvétel feltétele a helyszínen az ECE Budapest Kft. által átadott Megállapodás a fotó-és filmfelvétel felhasználásáról megismerése, elfogadása és aláírása.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!