Független világutazók fesztiválja

Több mint 45 vetítéses előadást és 50 kerekasztal beszélgetést szervezünk 2018 nov 24-25 hétvégéjén a Fáklya klubban, ahol az ország ismert független utazói, hátizsákosai, bloggerei gyűlnek össze, hogy megosszák történeteiket és tapasztalataikat az utazni vágyó kíváncsi közönséggel. Inspirálnak, ötleteket adnak mikor, hova, hogyan és miért érdemes elutazni.

Természetesen lesz hely és idő az előadás után kérdezni az előadókat és a kerekasztal beszélgetéseken kérdezni őket.

http://www.jaratlanutakon.hu/

https://www.facebook.com/events/200033094046235/

Idén is lesznek eseményt színesítő programok, mint Tahiti tánccsoport, vándorzenészek, vándorcirkuszosok, zsonglörök, lesz megint 3d barlangos előadás, és egy különleges 3D sisakkal is tehettek utazást a világ általatok választott szegletébe a Mount Everestől az egyiptomi sírkamrákig.

Vasárnap lesznek angol nyelvű előadások is, így ha van külföldi ismerősöd, ő is élvezheti az egész napot.

Újdonság ! Idén lesz lehetőség arra, hogy aki nem tud egész nap ott lenni a rendezvényen, de belekóstólna a fesztivál hangulatába, azok tudnak venni egy 2 órás jegyet is.

Amikor bejönnek a rendezvényre, a karszalagot megkapják, hagynak depozitba pénzt, .Mi bejövetelkor felírjuk karszalag sorszámát, az időpontot mikor ment be, s ha 2 órán belül kijön, akkor visszakapja  a depozitba hagyott pénzt.  Ha mégis maradnának tovább teendőjük nincs, depozittal kifizették a napijegyet.

 

Online elővételes jegyeket vásárlására 2018. november 22-én éjfélig van lehetőség, ezután már csak a helyszíni jegyértékesítés lesz elérhető.