56. Hortobágyi Lovasnapok - Ménesfesztivál, a magyar lótenyésztés ünnepe!

Idén 56. alkalommal várunk téged is Hortobágyon, a Mátai Ménesben az ország legnagyobb lovas fesztiváljára! Reggeltől estig tartó programjaink között szerepel az elegáns díjugratás, az izgalmas fogathajtó versenyek, csikósbajnokság és síkvágta, de ne feledkezzünk meg a Nemzeti Vágta hortobágyi előfutamáról sem, ami a vasárnapi napon lesz látható! 

De még a felénél sem tartunk, látható lesz az igazi hortobágyi életkép, ahol még bivalyt és szürkemarhát is láthatsz! A győri Ördöglovasok fergeteges tüzes lovasshow-val készülnek szombat este. Gondoltad volna, hogy még agárfuttatást is láthatsz Hortobágyon? De az idei év kuriózuma a most debütáló ménesfesztivál, aminek keretein belül a nagy állami ménesek mutatkoznak be a nagyközönségnek különböző előadásokkal!

Továbbá a gyerekekről se feledkezzünk meg! A Gyerek lovasfalu a legkisebbeknek nyújt egész napos szórakozást, különböző előadásokkal, bábszínházzal, a legviccesebb komédiásokkal, népi játékokkal, néptánc lehetőséggel. A Kézműves Vásár pedig biztosítja, hogy üres kézzel senki ne távozzon egy eseménydús nap után!

BUSZJÁRAT - Debrecenből a Hortobágyi Lovasnapokra!
Idén először különjáratot biztosítunk a szombati napon a személygépjárművel nem rendelkező látogatóinknak is, hogy Debrecenből kényelmesen eljussanak a lovasnapok helyszínére!

Keresd a '+ buszjárat' jelzővel ellátott jegytípusokat!

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a buszra való felszálláshoz készítsétek elő a tixa-n vásárolt buszos jegyeiteket, ennek hiányában nem lesz lehetőség a buszra való felszállásra, továbbá helyben sem lehet a buszra jegyet venni.

Tervezett indulás 11:00-kor, Debrecen, Segner térről, kollégáink a helyszínen biztosítanak útmutatást.
Továbbá a lovasnapok programjai után, 21:00-kor indulnak vissza a buszok a Mátai Ménesből. Érkezés Debrecen, Segner térre.
Érkezési időpont a forgalom és időjárási viszonyok következtében változhat!

A buszok pontos és biztonságos közlekedését a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. biztosítja!’

Kövessétek weboldalunkat, ahol igyekszünk részletesebb információval szolgálni a lehetőségről!

https://visithortobagy.com/esemenyek/56-hortobagyi-lovasnapok

A rendezvény 6 éves kor alatt ingyenes!