Minden, amit a fesztiválok tudnak – egy napba sűrítve! Színes, izgalmas és pörgős programkavalkádot kínálunk neked! A média, a tudomány, a technológia, a film és a sport sztárjaival találkozhatsz 2018. május 11-én, pénteken a Kazinczy utcai TESLÁ-ban!

A legjobb arcok – vloggertalálkozók

Ott lesz Ábel Von Müller, Ungdani, CultureGeeks, Nana, Mozdulj ki!, Herczeg Hajnalka és még sokan mások a YouTube-ról

Akiket eddig csak a képernyőn láttál

Közönségtalálkozók sportolókkal, híradósokkal, médiaszemélyiségekkel, sztárszínészekkel.

Szurkolhatsz a Nagy Diák KRESZ-teszt és a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt fináléjában a legjobbaknak a színpadi kvízjátékban.

Játékok, zene, élmények, egész napos kalandozás és szórakozás

OLTÁRI CSAJOK, HOLNAP TALI! és a PÁL UTCAI FIÚK, a TUDOMÁNYOK TÁRHÁZA a tudomány szerelmeseinek, megannyi látványossággal és érdekes, szórakoztató tudományos előadással. Lesz még kutyás bemutató, bűnmegelőzési busz és jönnek a Bringás Brigantik is!

Petőfi TV – Galán Angéla, Réti Nóra, Forró Bence, Csitári Gergő – műsorvezetők.

Itt lesz velünk a Comedy Central Beke Danival és Ráksó Eszterrel!

Várnak rád Fehér Tibor és Nagy Ervin színészek, Puskás Peti, Farkas Franciska, Ember Márk, Kiss Norbert és Nagy Dani autóversenyzők, a Kerti pódiumunknál D. Tóth Kriszta, Ómolnár Nelli és Whisper Ton – Musically, és még sokan mások!

Akiket várunk még: híradósok az RTL Klubtól (Szabados Ágnes, Rábai Balázs), a TV2-től (Gönczi Gábor), sportriporterek a TV2-től, tiszteletét teszi még továbbá Tatár Csilla, Csoboth Adél és a Vastagh fivérek is, de a névsor napról napra bővül és frissül.

 

Egy fergeteges zenés nyitány fogja megnyitni a fesztivált, Kovács Szilárd azaz „Saxoman” szaxofonos és DJ. Groovelyne közös produkciójával. Kollár Steve háromszoros electric boogie világ- és európa bajnok is tart egy kis ízelítőt a közönségnek.

A 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál házigazdája a DUE Médiahálózat – a diákújságíró egyesület, a műsorvezető DJ Smash.

A PONTOS PROGRAMOT ITT TALÁLOD:

https://due.hu/hir/1964/25-orszagos-ifjusagi-sajtofesztival-programja

A tavalyi fesztivál eseményvideóját megnézheted ITT.

A DUE Médiahálózatról többet megtudhatsz, ha felkeresed weboldalunkat: www.due.hu

Kövess minket a Facebookon is: www.facebook.com/DUEmediahalozat

A DUE Médiahálózat az esemény műsorváltozásának jogát fenntartja.