THE HELLFREAKS I ANN MY GUARD
• 2021. szeptember 25., szombat
• Helyszín: Instant (1073 Budapest, Akácfa u. 51.)

Időnként felbukkannak városi legendák hazai zenekarokról, akik sikeres külföldi turnékkal és masszív rajongói bázissal a hátuk mögött pörgetik a rock-mindennapokat, miközben itthon a közönség alig, vagy még sosem hallott róluk. A Hellfreaks és az Ann my Guard viszont pontosan megfelel az előbbi kritériumoknak.

• 2020 februárjában "God On The Run" címmel jelent meg német kiadó jóvoltából a negyedik The Hellfreaks nagylemez, amiből a nehezített pályás Covid időszaknak köszönhetően most először fognak végre itthoni színpadon is bemutatni pár dalt!
A Hellfreaks négy sikeres albumot, többmilliós nézettségű videókat és számtalan európai illetve amerikai turnét tudhat magáénak. Ha a Pretty Reckless-nél dühösebbet és a Distillers-nél nyersebbet szeretnél hallgatni, akkor ők lesznek a te zenekarod!

• Az Ann my Guard sem tétlenkedett az utóbbi időben: miután harmadik nagylemezük Fonogram-jelölését ünnepelte a csapat a kezdődő karantén időszak alatt, arra az elhatározásra jutottak, hogy még 2020-ban kiadják a legújabb minialbumukat, "FURIA" címmel.
A magyar-holland bázissal rendelkező alternatív metál produkció végre hazai közönségnek is bemutathatja az új dalokat, melyek jóval húzósabbak és gonoszabbak az elődjeiknél.

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK:
A részvétel 10 és 18 éves kor közötti látogatóink részére megváltott jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében, 10 éven aluliak részére jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében lehetséges.