Y-generációs ügyekről írt lemezét mutatja be a Kuplungban a hazai gitárpop egyik legmenőbb mai zenekara, a twentees! Az Y-sztorik dalai azokból a hétköznapi jelenségekből táplálkoznak, amelyeken mindannyian gyakran agyalunk: “viszem-e valamire”, “van-e értelme”, “nincskedvemhagyjálmár” és ezekhez hasonlók. Az MTV-korszakban nevelkedett srácok legújabb EP-je internetfüggésről, felnövésről és annak nem akarásáról, örömteli és szomorú dolgokról is szól.

Az új dalokra épülő repertoár mellett a twentees összebarkácsolt magának egy mutatós színpadi díszletet is, ami a Kuplungban debütál élőben, de az Y klipjében előre megismerkedhettek vele.

Koalabell 
Dallamos, könnyen magával ragadó, áhítatba emelő énektémák – tagjai tizenéves koruk óta együtt zenélnek és alkotnak. 

Bemutatkozó albumuk, a “42” 2017 májusában jelent meg, melyről a Szabad ég című számuk rotációba került a Rádió Rockon. Egyéb országos és regionális rádióban is számos alkalommal játszották a dalaikat. Eddig két videoklip készült el a lemez dalaihoz, amelyek közül a Heavens Everywhere klipjét magas játszással közvetítette a Music Channel és a VivaTV. Előzenekarként szerepeltek a Honeybeast, a Blahalouisana és a Soulwave előtt is. 2017 őszi-téli időszakában a ByeAlex és a Slepp, valamint a Margaret Island klubturnéiba kapcsolódtak be állandó előzenekarként.

 

(A helyszínen 18 év alatt csak szülői felügyelettel lehet tartózkodni!)