Legendák találkozása az Analog Music Hall-ban!

»»» WE ARE LEGENDS «««

presents

KORTÁRSAK // Dr. BEAT // "Meet the Synth" Farsangi Videódiszkó

Emlékeszel még a "pecsás" Depeche Mode klubok hangulatára? Te is láttad a legendák születését? Neked is hiányzik az a frissesség? Emlékszel, ahogy a külföldi és magyar vendégzenekarok-, profik koncerteztek és feltörekvők bontogatták szárnyaikat a műfaj hőskorában?

EMLÉKSZEL? EMLÉÉÉKSZEEEL!? OTT VOLTÁL!? 
MOST ÚJRA "OTT LEHETSZ"! :)

Budapest vadiúj, egyedülálló zenei komplexumában 30+1 év legendái egy színpadon ÉLŐBEN, gyere és éld át velünk újra, egy fergeteges "MEET THE SYNTH" party (Depeche Mode, New Wave, 80's szintipop és rokon műfajok nagy találkozása) keretében, farsangi videódiszkóval, a WE ARE LEGENDS és az ANALOG MUSIC HALL szervezésében!

 

PROGRAM

(a programok kezdeti időpontjai változhatnak!)

19:00h kapunyitás!

20:00h KORTÁRSAK "30+1" Születésnapi koncert!
/// Az 1991-es ÁB Popfesztivál, abszolút győztese, "Az ölelés sem véd" című dalával, a Kortársak zenekar lett. Aki megtapasztalta, az sosem felejti elképesztő energiáik és profizmusuk tökéletes összhangját. Most újra együtt a csapat!

22:00h (- 02.00h) "Meet the Synth" party FARSANGI Videódiszkó!
/// Depeche Mode, New Wave, 80's szintipop és rokon műfajok nagy találkozása, hangban és képben! LED-Videódiszkó :)

23:30h Dr. BEAT 
/// Szilágyi "Sziko" Gábor és Garam Péter klasszikus dörgedelmet ígér mindazoknak, akik tudják, hogy mit jelentenek azok a dalok, mint pl. Dr.Beat, Információ, Valami bizarr dolog...! Megőrülsz! :)

 

PULSZ 1 jó hír, hogy...


Egy belépőjeggyel pörögheted végig az egész estét és az éjszakát, azaz mindkét élő produkcióra és a party-ra, egyetlen jeggyel megválthatod részévételedet. Figyelem! jegyek korlátozott számban kaphatók, ezért mindenképp javasojuk elővételben vásárolni!

Tehát OTT LESZEL? MI OTT LESZÜNK! :)