Egy roppant erős line-up állt össze az estére, amivel az underground metal zene szerelmeseinek szívét melengetjük, hiszen itt lesz velünk a budapesti extrém groove metal gépezet Omega Diatribe, akik az Európa turnéjuk után, 110%-osan feltöltődve végre ismét a fővárosban szolgáltatják nekünk a súlyosabbnál súlyosabb grooveokat, ami közben garantáltan megmozgatják a nagyérdeműt!
Továbbá az ország egyik legkomolyabb death metal brigádja a Kill With Hate is látható/hallható lesz, akik ugyan visszafogottabb tempóra kapcsoltak az utóbbi időben, viszont a bulijaik annál velősebbek és arcszaggatóbbak lettek.
A progresszív metál hívőinek biztosan nem cseng ismeretlenül az Orient Fall brigád neve, akik hazánk egyik zászlóvivői a stílusban. Ennek tudatában továbbra is precíz és hatásos showra számítunk tőlük!
Az estét egy igen ígéretes fiatal csapa fogja indítani akik Aspects névre hallgatnak. A zenéjükben mind a deathcore, djent illetve progresszív hatás is fellelhető.
Egy szó mint száz, érdemes lesz velünk tartani és beszerezni a jegyeket minél előbb!

2019.02.15  Dürer Kert, Room 041, Budapest
OMEGA DIATRIBE
https://www.facebook.com/omegadiatribe
https://www.omegadiatribe.com/
KILL WITH HATE
https://www.facebook.com/killwithhateband
http://www.killwithhate.com/
ORIENT FALL
https://www.facebook.com/orientfall
ASPECTS
https://www.facebook.com/aspectsHU

KAPUNYITÁS 
20:00
KONCERTKEZDÉS
20:30  ASPECTS
21:30  ORIENT FALL
22:30  OMEGA DIATRIBE
23:50  KILL WITH HATE

JEGYINFÓ
Jegyvásárlás: online elővételes jegyek a https://tixa.hu oldalon, vagy teljes árú jegyek kaphatók a koncert napján a Dürer Kertben.
Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21, 1146
https://durerkert.com

JEGYEK
1500 Ft  online elővételben február 14. 23:59-ig
2000 Ft  a koncert napján a helyszínen 

(1) 789 4444

 

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.