Gyakori kérdések

Regisztráció

Nem szükséges, de ha regisztrálsz és kitöltöd az adataidat gyorsabban megrendelheted a jegyedet, ugyanis nem kell újra beírnod a rendeléshez szükséges adatokat.

Természetesen!

Ha elfelejtetted a jelszavadat kattints az Új jelszó generálás fülre és az e-mail címedre érkező levélben a linkre kattintva tudsz megadni egy új jelszót a fiókodhoz.

Az Adataim fül alatt tudod megváltoztatni a személyes adataidat.

Vásárlás

A tixa.hu weboldalon az OTP Mobil Kft. által fejlesztett és üzemeltetett Simple Online Fizetési Rendszert használjuk, melyen keresztül elfogadjuk a MasterCard, Maestro, Visa és Visa Electron kártyatípusokat.

Nincs!

Nincs! Csak online, a tixa.hu oldalon tudod a jegyedet megvásárolni.

Szervező függő minden rendezvénynél ez a fizetési mód. Ha a szervezőnek van hozzá fiókja akkor igénybe vehető és a “Megveszem” gomb után fel van tüntetve és kitudod választani. Illetve a tixa.hu/szep-kartya oldalon láthatod az összes rendezvényt ami jelen pillanatban igénybe vehető SZÉP kártyás fizetéssel.

Nem, foglalásra nincs lehetőség.

A rendszer maximum 10 db jegyet engedélyez megvásárolni. Ha még szeretnél több jegyet vásárolni az adott rendezvényre, akkor azt külön tranzakcióban kell megtenned.

Egyszerre csak egy rendezvényre tudsz jegyet venni, ha több mindent szeretnél vásárolni, akkor azt külön tranzakcióban kell megtenned.

Igen, minden jegynél kezelési költséget számolunk fel.

Az Adataim menüpont alatt a már megadott címet szerkesztheted vagy törölheted.

Az összeget azért látod sikeresnek, mert zárolták azt. Tehát még a kártyádon van az összeg, csak zárolt formában. Az összeg automatikusan jóvá fog íródni a kártyádra. Ez a jóváírási idő minden banknál különböző időt vesz igénybe. A sikeres jegyvásárláshoz meg kell ismételni a vásárlást, mivel a tranzakcióból már nem tudunk jegyeket generálni.

Kezd újra! Egy megszakadt tranzakciót biztonsági okokból nem tudsz ott folytatni ahol megszakadt, így az már egy lezárt sikertelen tranzakcióként van elkönyvelve.

Az előszobába jutás nem jelenti azt, hogy biztosan jegyhez fogsz jutni.Mivel nem szeretnénk több jegyet eladni mint ahány férőhely elérhető, a biztonságos jegy vásárlás érdekében végig kell állnod egy sort. Ne kattints el és légy türelemmel!

Igen, lehetséges!

Másodlagos értékesítés

A jegyeket az értékesítés végéig meghirdetheted a tixa.hu/eladnam oldalon, a vonalkód és az eredeti vásárláshoz használt e-mail cím megadásával. A jegyek meghirdetéséhez HUF alapú Barion tárca szükséges!

Ha megveszik az általad eladásra kínált jegyeket, annak ellenértéke automatikusan a számládra kerül.

Üzenetben értesítünk, hogy a jegyeid továbbra is érvényesek és felhasználhatóak a rendezvényen.

Jegy

Ez egy egyszeri költség. A postai kézbesítés körülbelül 3-4 munkanapot vesz igénybe.

Igen, ezzel a jeggyel tudsz belépni a rendezvényre.

A rendszerünk azonnal kézbesíti az e-mail címedre a megrendelt jegyedet, ha mégsem kapnád meg, bejelentkezés után a Jegyeim menüben újra letöltheted a jegyeket. Ha nem regisztráltál vásárláskor, akkor ide kattintva találsz instrukciókat a jegyek letöltéséhez.

Nem szükséges kinyomtatni, hiszen a vonalkód a lényeg, így azt az okos készülékeden is bemutathatod a helyszínen.

Ha regisztrált felhasználó vagy, bejelentkezés után a Jegyeim menüben újra letöltheted a jegyeket. Ha nem regisztráltál vásárláskor, akkor ide kattintva találsz instrukciókat a jegyek letöltéséhez.

Visszaváltás

Visszaváltásra csak a rendezvény elmaradása, illetve szervezői engedéllyel van lehetőség. Oldalunkon a https://tixa.hu/eladnam oldalon van lehetőség jegyeid meghirdetésére, erről bővebb információt a Másodlagos értékesítés pontban olvashatsz.

Ha elmarad az esemény, a rendezvény szervezőjének hivatalos tájékoztatója után e-mail-ben értesítjük a vásárlókat és tájékoztatjuk az új időpontról vagy a visszaváltás menetéről.

Visszaváltáskor a jegyek ára automatikusan visszakerül a bankszámládra.


Gyakori kérdések // Általános Szerződési Feltételek // Adatvédelmi Szabályzat // Kapcsolat

Simple fizetési tájékoztató

Barion

Programozás és szerver üzemeltetés wr.hu

Copyright © 2014-2018 TIXA